• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kelvin Klajn jedva hoda, šeta ga 46 godina mlađi dečko: Može da mu bude unuk, nije najmlađi sa kojim je bio

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kevin je model i zajedno su skoro osam godina

  • 1
Kelvin Klajn sa dečkom Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kelvin Klajn (81) ručao je pre nekoliko dana sa svojim dečkom Kevinom Bejkerom (35) i prijateljima. Tokom obroka, Klajn je viđen kako jako kašlje i kasnije mu je trebala pomoć Bejkera ​​da uđe u auto, što ukazuje na ne tako sjajno zdravstveno stanje modnog maga.

Ako niste znali, par se prvi put zajedno pojavio u javnosti 2016. godine kada su zajedno prošetali crvenim tepihom na jesenjoj gala svečanosti Američkog baletskog pozorišta. Kelvin i Kevin drže svoju romansu podalje od reflektora uvek, a poslednji put smo njihove zajedničke fotografije videli ranije ove godine u januaru kada su zajedno krenuli u teretanu u Los Anđelesu.

Svetski poznat dizajner se pre ovog momčića viđao sa Nikolasom Gruberom, koji je 2010. godine, kada su bili zajedno imao 20 godina. Tako da mu Kevin nije prvi mladi dečko.

Kevin je model koji je učestvovao u mnogim slikanjima i kampanjama za časopise, kao što je "Supplementaire" do "Homme Style". Povezivali su ga sa agencijama kao što su Nous i Heffner.

Posle nekoliko godina kampanja ranih 2010-ih, čini se da se Kevin od tada nije bavio manekenstvom. Takođe se čini da se drži relativno van tokova svih aktuelnosti, jer izgleda da nema javne društvene mreže.

On ima i brata blizanca Džoela, identično dobro izgledaju. Džoel se nije bavio modeliranjem od 2013. prema onlajn zapisima kao što su Male Model Scene i Models.com.

Otkako su izašli u javnost 2016. godine, Kelvin i Kevin su primećeni na brojnim zajedničkim luksuznim odmorima. Od prijatnog putovanja u Sent Barts, do odmora u Hemptonsu, par je primećen kako se odmara pored plaže i zajedno voze helikoptere.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marina Ćosić sa dečkom i Mirka sa Vujadinom došli na venčanje Cecinog bivšeg

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Vodolijax

    18. oktobar 2024. | 16:30

    On dementan misli da mu je on unuk.....a dečko čeka otvaranje testamenta......

    Podelite komentar