• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Britni Spirs ponovo stala na "ludi kamen": "Najbriljantnija stvar koju sam ikada uradila"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačicino novo "da" posle razvoda od muža broj tri

  • 0

Pevačica Britni Spirs je ponovo stala na "ludi kamen". Navodno, kako je napisala na svom Instagramu, ona je rekla još jednom "da", poslednji put od predhodnog razvoda od Sema Asgarija. Razlika je što se ovaj put, umesto sa mladoženjom - udala sama za sebe.

- Onog dana kada sam se udala za sebe - objavila je princeza popa uz video snimak  na kojem nosi belu svilenu spavaćicu i veo od čipke u dnevnoj sobi svoje vile u Tauzend Ouksu u Kaliforniji, a potom dodala: - Vratii se na to jer bi moglo da bude sramotno ili glupo, ali mislim da je to najbriljantnija stvar koju sam ikada uradila!!!

Spirsova (42) je završila razvod od Asgarija (30) u maju, posle manje od dve godine braka. Inače njen bivši lični trener, koji je podneo zahtev za razvod u avgustu 2023, napustio zajednicu sa pevačicom bez ičega u džebu jer je prilikom stupanja u brak sa potpisao "gvozdeni" predbračni ugovor u njenu korist.

Spirsova i Asgari upoznali su se na snimanju njenog muzičkog spota "Slumber Party" u oktobru 2016, a verili su se u septembru 2021.

Nakon što je sudija u Los Anđelesu prekinuo  13-godišnji nadzor Spirsove u novembru 2021., pevačica se udala u njenoj kući u junu 2022. pred slavnim gostima, među kojima su bili Madona, Paris Hilton, Dru Barimor i Selena Gomez.

Asghari joj je bio muž broj tri.

Muzička diva već je dva puta pre njega stajala na ludi kamen, kada je neslavno pobegla sa svojim prijateljem iz detinjstva Džejsonom Aleksanderom u januaru 2004. tokom pijanog noćnog izlaska u Las Vegasu, da bi 55 sati kasnije brak bio poništen.

Tog oktobra, Spirsova je ponovo rekla "da" bivšem rezervnom plesaču iz svoje pratnje - Kevinu Federlajnu, i to nakon burne romanse. Njih dvoje su dobili dva sina, Šon Prestona, koji sada ima 19 godina, i Džejdena Džejmsa, koji sada ima 18 godina, pre nego što su se razveli u julu 2007. Peripetije u njihovom odnosu traju i dan danas.

(Ona.rs / Page Six)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Britni Spirs "prljavim" plesom pokazala čime raspolaže, pa završila na podu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle