• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako je mogao da ne zna? Dečko Kejli Kuoko nije znao da ona glumi u jednoj od najpopularnijih serija na svetu

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumac Tom Pelfri, sa kojim Kuoko ima i ćerku, bio je potpuno nesvestan toga koliko je njegova partnerka visoko profilisana glumica

  • 0
Kaley Cuoco i Tom Pelphrey Foto: Profimedia/PLANET PHOTOS/Planet

Glumac Tom Pelfri priznaje da nije znao da njegova partnerka Kejli Kuoko igra Peni u jednoj od najpopularnijih i najgledanijih serija na svetu pod imenom "Štreberi" (Big bang theory - Teoriji velikog praska).

Premijerno prikazan 2007. godine, hit sitkom CBS-a počeo je sa pet glavnih likova. Među njima je i Kuokoova Peni koja je bila jedina ženska uloga u seriji od starta, pre nego što su im se pridružile Ejmi Majim Bialik i Bernadet Melise Rauch. Kuokova je glumila u "Štreberima" punih 12 godina, ali uprkos popularnosti serije koju je u proseku gledalo po epizodi više od 20 miliona ljudi, ispostavilo se da su neki toga bili potpuno nesvesni.

Kejli Kuoko Foto: AP/Tanjug

A jedan od njih je i Kejlin izabranik sa kojim sada ima i decu, kolega glumac, koji je u jednom od svojih intervjua rekao da je bio "potpuno nesvestan" koliko je njegova partnerka visoko profilisana kao glumica. Oni su počeli da se zabavljalju 2022. godine i nedavno su dočekali svoje prvo dete, Matildu, međutim, kako se ispostavilo, on je saznao da je njegova devojka glavna glumica u popularnoj seriji tek kada je partner njegove mame počeo da je zove "Peni".

"Žao mi je, ne razumem šta se dešava. Zašto te stalno zove Peni?“, pitao je svoju svetski poznatu izabranicu, nakon čega mu je ona odgovorila: "To je moj lik u "Teoriji velikog praska"".

- Od tada sam sa njom odgledao nekoliko epizoda i, očigledno, ona je fantastičn. Pre nego što sam upoznao Kejli, živeo sam u severnoj državi Njujork, usred šume, bez mnogo vajfaj veza - objasnio je Pelfri.

Peni je glumila u svih 12 sezona, ali je i to imalo i neke nedostatke. Tokom ranih godina serije ona je često prikazivana kao stereotipna šašava plavuša, bila je objektivizovana i seksualizovana, što se na sreću promenilo kako se serijal razvijao. Uprkos tome, teško je zamisliti kako bi "Štreberi" izgledali da ona nije bila deo ekipe.

Kaley Cuoco e Johnny Galecki Printskrin: Youtube/Warner Channel Brasil

U stvari, "Teorija velikog praska" se možda ne bi ni dogodila bez Peni. Prema rečima bivše izvršne direktorke CBS-a Nine Tasler, dovođenje Kuokove da zameni Amandu Volš je bio poslednji deo slagalice ove emisije. Bez nje, kokreatori Čak Lori i Bil Pradi smatrali su da nedostaje neki ključni element u sitkomu. Jednom kada su sa njom preradili pilot epizodu serije, CBS je konačno dao zeleno svetlo da se serija lansira.

Peni je imala ogroman uticaj na ostatak grupe iz Pasadene, posebno na Šeldona i Ejmi, preko koje su naučili da budu društveniji. Dovoljno je reći da je bila srce serije bez koje "Štreberi" ne bi postali tako veliki hit u svetu. Prosto neverovatno da neko nije u to vreme čuo za nju.

(Ona.rs / Wmagazine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko je zapravo Vjera Mujović: Glumica za Ona.rs o predstavama i motivima za bavljenje glumom i naukom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle