• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

San o rudniku može doneti novac na javi, a evo kako označava i sreću sa porodicom

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemojte zanemariti ono što vam podsvest signalizira

  • 0
rudnik, rudarsko okno, tunel Foto: Unsplash/Luca Maffeis

Snovi nam mogu mnogo toga ukazati kada je reč o javi i realnom životu. To znači da nam podsvest poručuje nešto što bi bilo dobro da uvidimo i ako predstavlja neki problem, da ga rešimo.

A šta ako ste sanjali rudnik?

Ako je muška osoba sanjala rudnik, može se odnositi na devojku kojom želi da se oženi, piše "Dreameant", dok sa druge strane to može znači i potencijalni talenat koji osoba "skriva".

Ukoliko ste videli rudara u snu, znači da se osoba koja ga sanja trudi da drži pod kontrolom svoj način izdržavanja. Isto tako može značiti da ćete uskoro doći do manjeg bogatstva. Ukoliko s druge strane sanjate sebe da radite u rudniku, znajte da će vam doneti boljitak, prosperitet i sreću. Vaš trud će se isplatiti. A ako ste uz to sanjali da ste izvadili neku rudu poput zlata ili bakra, to se tumači kao izvor velike svote novca.

Ako ste sanjali zlato u rudniku, to je veoma povoljan san i dostizanje velike sreće u životu. Takođe, može značiti da ćete se osloboditi nevolja ukoliko ih trenutno imate i da ćete uživati sa porodicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle