• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Test ličnosti: Odaberite dragi kamen i otkrijte skrivenu istinu o svojoj ličnosti

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Saznajte da li lako stičete prijatelje ili volite svoju slobodu više nego išta

  • 0
Dijamanti test ličnosti Foto: Shutterstock/Telegraf.rs

Na ovoj slici je potrebno da odaberete neki od ovih šest dragim kamenja koliko vidite. Svaki je prelep i jedinstven, ali treba da odaberete samo jedan koji će vam otkriti neke skrivene stvari o sebi.

Test ličnosti je pravi način da pročitate nešto zanimljivo i da saznate ono što možda duboko u sebi držite i skrivate.

Ako ste odabrali dragi kamen 1

Ukoliko je ovo vaš odabir, onda znači da ste suptilni ali i veoma energični. Volite meditaciju i miru, a imate i dobru komunikaciju sa okolinom na svim nivoima, posebno duhovnom. Ponekad biste voleli da uživate sami slobodu bez drugih ljudi, prosto da se isključite i nađete mire i sredite unutrašnje misli.

Umete da prebrodite oluje posle kojih ste mnogo jači i mudriji. Međutim, posle njih ćete nositi ožiljke ali to ne mora biti trajno. Osetljivo ste i nežno biće i potrebna vam je zaštita.

Ako ste odabrali dragi kamen 2

Ljubitelj ste cveća, prirode, zelenila i biljaka. Lako uspevate da prebrodite komplikacije i to vam kasnije pomaže da se duhovno uzdignete. Mnoge promene u vašem životu su duhovne prirode i mogu vas čekati velike promene u ljubavnom životu. Dobar je trenutak da razmislite o izborima koje ste u međuvremenu donosili.

Teško vam je da se nosite sa negativnim ljudima i želite da ograničite vreme provedeno sa njima. Pazite da ne postanete previše ozlojeđeni u tome pa da prestanete da se dajete drugima. Naučite da s vremena na vreme kažete "ne".

Ako ste odabrali dragi kamen 3

Vi uživate u izobilju, podstičete kod sebe nezavisnost i originalnost. Veoma ste takmičarskog duha i volite kada pobeđujete. To govori da ste optimista do kraja i nikada ne odustajete. Čeka vas svetla budućnost. Trudite se da vam u životu sve bude kako treba, bez briga i sve uravnoteženo. Imali biste koristi od pisanja ili nekih organizacionih poslova.

Znajte da ne može sve uvek biti potaman i savršeno i da ćete morati da podnesete neke žrtve kako biste došli do vrha.

Ako ste odabrali dragi kamen 4

Iako ste sa obe noge na zemlji, vi u sebi imate vatrenih elemenata i pomalo ste strastveni. To je korisno da razvijanje bilo kakvog ubeđenja da ste bolji od onih drugih. Podsvest pokušava da vam pokaže da je vreme da se oslobodite starih navika i rutina, i da počnete da gradite neki svoj stil života. Setite se koliko ste zapravo srećni.

Ne dozvolite da vam ljubomora uđe u glavu jer može da vas poremeti i da skrenete sa puta. Imajte na umu da ste dovoljno dobri kako sebi tako i drugima i da nema potrebe da se bilo kome dokazujete.

Ako ste odabrali dragi kamen 5

Imate jaku sposobnost da smirenim putem se fokusirate na ono što vas čeka u narednom periodu. Vrlo lako možete da upravljate svojim željama i planovima, ako ste u glavi načisto. Takođe, lako se oslobađate stresa i anksioznosti jer imate u sebi tu dozu smirenosti koja može da otkloni sve što vam smeta.

Vi se zaista možete promenite ako u to verujete i ako imate jaku volju da nešto promenite. To je izbor koji samo vi možete da napravite. Čak i ako osećate da vam je život otežan i daje udarce, vi sami krojite svoju sudbinu, piše "The minds journal".

Ako ste odabrali dragi kamen 6

Čak i u najtežim okolnostima, vi uspevate da ostanete smireni i fokusirani na rešavanje problema. Ponekad vam dođe trenutak kada razmislite o svojim potezima i odlukama koje ste donosili u prošlosti čisto da biste znali kako dalje da nastavite i koji su vam naredni koraci. Volite zabavu i avanture u životu, ne odbijate ih.

Lako stičete nove prijatelje. Sve što govorite, to je rečeno iz ljubavi i iskustva, ali nekad možete biti ljuti na određene situacije, pa se može prepoznati i gorčina u glasu.

Koji dragi kamen ste odabrali?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pogodite ko su: Ljudi ih vole, jer eliminišu štetočine! Mogu biti roze boje i postaju kanibali

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle