• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Učestvujte u inicijativi "Pozovi prijatelja": Evo kako jednostavno možete da zaradite 1.500 dinara

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jednostavan koncept koristan za sve učesnike

  • 0
Kreditne kartice, prijatelji Foto: Shutterstock

Nekada, kada ste zadovoljni određenom uslugom ili poslovanjem, zaista poželite iskreno to da podelite sa svojim prijateljima i porodicom. Jer što i njima da ne bude dobro?

Još ukoliko postoji mogućnost da u toj situaciji i nešto sami zaradite, to je uvek "win-win" situacija. Svima je dobro, i vama, i prijatelju, i poslovanju kojim ste zadovoljni.

Zato vas upoznajemo sa ponudom Addiko banke, koja želi da nagradi lojalnost svojih klijenata koji je pohvale kod prijatelja i kolega. Zato su i pokrenuli program "Pozovi prijatelja" koji će da  vam omogući da na vaš tekući račun dobijete novčanu nagradu od 1.500 dinara ukoliko pozovete prijatelja i člana porodice da postanu klijenti ove banke.

Koncept iza "Pozovi prijatelja" je jednostavan i koristan za sve učesnike. Ako ste već klijent ove banke, odnosno imate otvoren tekući račun preko kojeg primate zaradu ili ste korisnik keš kredita, Addiko Bank a.d. Beograd će vam poslati SMS/Viber poruku koja sadrži jedinstveni kod koji vi možete da prosledite svojim prijateljima, kolegama, porodici i ostalim poznanicima.

Kreditne kartice, prijatelji Foto: Shutterstock

Ukoliko neko od prijatelja koji su od vas dobili kod odluči da otvori paket tekućeg računa (Srebrni, Zlatni ili Platinasti) i prebaci zaradu u Addiko banku u roku od tri meseca, potrebno je samo da pokaže vašu SMS/Viber poruku i vi ćete biti nagrađeni sa 1.500 dinara.

Poruka koju dobijete od banke takođe sadrži i link ka stranici gde možete da unesete svoje jedinstvene podatke, na osnovu kojih će Addiko da vam generiše jedinstveni link kako biste poziv mogli da pošaljete prijateljima mejlom ili putem društvenih mreža.

Tako ćete da povećate mogućnost da vašu preporuku vidi što više ljudi, čime automatski povećavate i mogućnost da više "zaradite", jer svako ko dođe na stranicu sajta namenjenu preporučenim prijateljima preko vašeg jedinstvenog linka, biće pripisan - vašoj preporuci.

Nekoliko važnih detalja

  • Preporučeno fizičko lice mora da ima minimum 18 godina, mora da otvori jedan od paketa tekućeg računa u Addiko banci i da prebaci svoju zaradu u roku od tri meseca od datuma otvaranja računa.
  • Davalac preporuke i preporučeno lice ne mogu biti iste osobe.
  • Ukoliko više ljudi preporuči istu osobu, nagradu dobija onaj preko čijeg jedinstvenog linka je preporučeno lice prvo podnelo zahtev.
  • Preporučilac ne može biti isplaćen više puta na osnovu preporuke od istog klijenta.
  • Ukoliko još niste dobili SMS/Viber poruku a ispunjavate uslove za učešće, možete sami da se prijavite direktno na sajtu banke.

Pa šta čekate?

Prilika da pozovete prijatelje, porodicu i kolege da se pridruže ovoj akciji traje tokom cele ove godine, od 01.01.2024. godine do 31.12.2024. godine. "Pozovi prijatelja" je savršen način da podelite prednosti i usluge sa kojima ste zadovoljni sa svojim prijateljima dok istovremeno i vi dobijate nagradu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta je PR a šta marketing u Srbiji?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle