• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mali podstrek za pozitivne promene

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svaka žena u sebi nosi jedinstvenu snagu kojom može da stvara promene i pomera granice, čak i ona koja misli da je tu snagu negde usput izgubila

  • 0
Doncafe Foto: Promo/ Strauss Adriatic

Ponekad joj je potreban samo mali podstrek da prepozna tu unutrašnju moć koju nosi, da osvesti svoje talente, sanja velike snove i da se sa izazovima suoči s osmehom, kako bi hrabro koračala ka pozitivnim promenama.

Nekad joj se može učiniti da na sve reaguje po automatizmu, ne sluteći da dok posmatra raznobojnost svakog momenta - može pronaći inspiraciju za transformaciju. I zato je Dan žena, koji se obeležava od 1909. godine, mnogo više od proslave. On je prilika da se osvrnemo na put koji smo prešle i da se radujemo budućnosti koju gradimo, podstrek da zajedno ulepšavamo svet u kojem se poštuju i cene ženske uloge. A Doncafé Moment ostaje partner u tom putovanju, pružajući nam snagu i inspiraciju da svojim delima menjamo stvari na bolje.

Doncafé Moment, kao neizostavan deo našeg jutra, podstiče nas da podržavamo jedna drugu, da se ohrabrujemo i delimo mudrost koju smo stekle kroz životne izazove, jer nas svakodnevno podseća na važnu poruku koji nosi: svaki dan je prilika za promene. Svojom jedinstvenom aromom, ukusom i mirisom, koji budi sva čula, Doncafé Moment postaje simbol pokretača pozitivnih vibracija.

Šoljica omiljene kafe je tu da nas podseti da je svaki dan mogućnost za nova iskustva i za otkrivanje snova koje smo možda zaboravile. Uz svaki gutljaj, budi se energija koja nas pokreće da budemo najbolje verzije sebe.

Osmi mart je prilika da dodatno jedna drugoj pružimo ruku, podršku i da negujemo solidarnost. I ne zaboravite, niste negde usput izgubile snagu, ona je i dalje u vama. Samo vam je potreban jedan moment da je ponovo otključate.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle