Tajni sastojak za hrskavu proju: Mali dodatak koji će dati poseban šmek omiljenom srpskom doručku
Proja je tipično jelo koje se u našem narodu jede za doručak. Napravljena od kukuruznog brašna, može biti i prilog nekim drugim jelima.
Kada je napravite, njen miris će se proširiti celom kućom i vrlo brzo će i podlenje parče nestati sa vaše trpeze. Svima je poznat recept za proju, ali postoji i jedan tajni sastojak koji će ovom jelu dati posebnost.
Šta je u pitanju?
Potrebno je da u vašu pripremu ubacite i - šećer. Da, ako dodate šećer, dobićete hrskavu koricu proje pred kojom nećete ostati imuni, piše "All recipes". Isto tako, možete ubaciti i malo putera za jači ukus.
Bilo kako da je spremate i pre svega pečete, proja će uvek biti dobar izbor za celu porodicu, a posebno sa ovim malim dodatkom.
Kada probate, javite nam utiske.
(Ona.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Ovo je recept za specijalitet kapušnjik
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.