• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

I vi možete osvojiti VELUX krovne prozore kojima ćete zameniti postojeće: Prijave traju do 30. aprila

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Renoviranje doma koje ćete jedva čekati

  • 0
krovni prozor Foto: Shutterstock

Bez obzira na to da li želite da dodate još jedan prozor u dnevni boravak, planirate projekat kompletnog renoviranja ili proširenje potkrovlja u korisnu prostoriju, biranje kvalitetnih krovnih prozora je vaš glavni zadatak.

Veliki je izbor proizvoda koje možete odabrati kako biste povećali nivoe prirodnog dnevnog svetla koje dopire u vaš dom. Sa druge strane, nepotrebni gubitak toplote zimi se takođe prevenira ugradnjom novih krovnih prozora, čak i kada se otvaraju za preko potrebno provetravanje.

Osim toga, više svetlosti znači i bolje mentalno i fizičko blagostanje, a ujedno se i smanjuje uticaj na životnu sredinju smanjenim korišćenjem veštačkog osvetljenja. Uz različite dizajne koje možete izabrati, sigurno ćete pronaći model koji odgovara vašim arhitektonskim potrebama.

Ukoliko imate krovne prozore, a ne uživate sve ove pogodnosti, ovo je vaša sjajna prilika da već postojeće prozore zamenite onim koji su sinonim za kvalitet.

VELUX krovni prozori garantuju bolju izolaciju i energetsku efikasnost. Novi VELUX krovni prozori mogu imati do tri puta bolju toplotnu izolaciju u poređenju sa starim VELUX prozorima, što rezultira značajnim uštedama energije.

Zamena starih novim VELUX krovnim prozorima može trajati samo četiri sata - ako je ovo jedna od stvari koje vas brinu.

Da li je pravo vreme da se upustite u renoviranje u domu?

Jeste, i te kako, jer VELUX organizuje nagradnu igru u kojoj možete osvojiti prozore potpuno besplatno za zamenu svojih starih krovnih prozora! Prvi korak podrazumeva registraciju na sajtu i popunjavanje prijave od 2. do 30. aprila. Morate uneti podatke koji se tiču prozora koje već imate, njihove specifikacije, broja prozora, okolnosti zbog kojih ih menjate, kao i vremenski period u kome planirate zamenu.

Nakon predaje prijave očekujte poziv korisničke podrške kako biste dobili sve neophodne informacije i kako bi VELUX tim bio upućen u situaciju koju već imate u vašem domu. Samim tim postajete potencijalni dobitnik.

Od 2. do 30. aprila 2024, VELUX će svakog utorka nasumično izvlačiti po jednog dobitnika, ukupno četiri za četiri nedelje.

Dobitnici će biti obavešteni putem mejla, tako da pratite svoje prijemno sanduče redovno. Srećni dobitnici će dobiti krovne prozore i potrebna rešenja za ugradnju. Trošak ugradnje nije uključen u nagradu.

Ne gubite vreme, prijavite se već danas i dajte unesite novu čar svom životnom prostoru. Spremni dočekajte letnje vrućine i niske temperature i temperaturne oscilacije zimi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle