• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Današnji datum je zanimljiv i šalje važnu poruku: Kada se ukažu anđeoski brojevi obratite pažnju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako ste rođeni na ovaj datum, poruka anđela čuvara je još glasnija

  • 0
636203243 IhorL

Dosad ste se sigurno vrlo dobro upoznali sa pojmom anđeoskih brojeva. Oni nisu samo omiljeni onima koji prate numerologiju iz zabave, već su zaista njen najvažniji deo. Prepoznaju se tako što dolaze u nizu, a svaki niz nosi određeno značenje i potiče ljude da dobro promisle prije nego što donesu neku novu životnu odluku.

Današnji datum je jedan od tih brojeva, ima broj šest kao svoju dominantnu figuru i udvostručen je. To je simbol jedinstva i harmonije. To pokazuje da će se vaši duhovni i materijalni životi povezati i da bi trebalo da ste u stanju da kombinujete to dvoje.

Ako ste ga danas uočili na kompjuteru, na telefonu, napisanog u novinama - anđeli čuvari su vam poručili da nikada niste sami! Ako se trenutno suočavate sa problemima ili ako vas usamljenost opterećuje, imajte na umu da je vaš vodič i zaštitnik uvek pored vas.

Šestica je broj sreće, a simbol je i Venere, boginje ljubavi.

Takođe, nije slučajno što za ekstrasenzornu percepciju kažemo baš da imamo "šesto čulo".

Taj se pojam odnosi na instinkt, odnosno slutnju pa je samim time simbolika šestica još i dublja. Jedna od važnijih poruka koje šalju šestice jeste poruka zajedništva i porodice. Ako ste ustali vrlo rano i pogledali na sat tačno u šest sati i šest minuta, anđeli čuvari su želeli da vam pošalju poruku da je trebalo sve poslovne obveze da stavite sa strane i više vremena provoditi sa svojom porodicom.

Ako ste rođeni na ovaj datum, poruka anđela čuvara je još glasnija. Vaša inteligencija i znatiželja karakteristične su osobine Blizanaca, ali one su vas puno koštale u životu. Iako ste racionalna bića koja puno češće slušaju mozak nego srce, pokušajte se ovoga puta voditi osećajima jer biste mogli narušiti odnose do kojih vam je jako stalo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle