• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nezaboravno mediteransko leto uz ledene kafe koje osvajaju sva čula

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa limitiranom serijom dodataka, uz inspiraciju Mediteranom, svaki gutljaj Nespresso kafe vodi nas na krstarenja i stvara trajnu uspomenu

  • 0
Nespresso Foto: Promo/ Nespresso

Nespresso je ovog leta okupan razigranim bojama kreiranim u saradnji s brendom Pantone. Inspirisana raskošnim destinacijama poput Francuske rivijere, grčkih ostrva i Jadrana, šarena letnja kolekcija Nezaboravno mediteransko leto, dizajnirana je da miriše, izgleda i ima ukus kao odmor iz snova.

Nespresso je angažovao stručnjake na Institutu za boje Pantone koji su kreirali senzornu paletu koja odražava duh mediteranskih primorskih gradova, s ključnom nijansom Mandarin Orange, uz Habanero Gold, Muskmelon, Aquarelle i Blue lolitei. S limitiranom serijom dodataka uz inspiraciju Mediteranom, svaki gutljaj postaje poput putovanja i stvara trajnu uspomenu, od osvežavajućeg grčkog recepta Freddo Cappuccino do uvek modernog italijanskog Caffe Shakerato. Svako leto ima svoje jedinstvene uspomene, a Nespresso želi da ih učini nezaboravnim.

Nespresso Foto: Promo/ Nespresso

Posebno letnje uživanje: Kafa preko kockica leda

Nespresso je leto započeo uz hladne kafe iz limitirane serije kreirane za ove vrele dane. Vertuo Sunny Almond Vanilla Over Ice je glatka i osvežavajuća kafa, veoma prijatne arome s lagano prženim zrnima Arabike, koja podseća na krstarenje kroz plavetnilo Mediterana. Ova nova aroma dolazi u Habanero Gold pakovanju, dizajniranom u saradnji s Pantoneom i s neizostavnim Pantone čipom. Favoriti Nespresso letnje kolekcije su i Coconut Flavour Over Ice za Original liniju i Tropical Coconut Flavour Over Ice za Vertuo. Ovo su kafe s aromom kokosa koje se pripremaju s ledom, a koje vas vode na egzotična putovanja posle samo jednog ledenog gutljaja... Ljubitelji kafe svoje uživanje mogu da nastave uz Freddo Delicato i Freddo Intenso za Original liniju i Ice Leggero & Ice Forte za Vertuo, koji su deo Nespresso sezonske Barista Creations for Ice linije.

Aparati i dodaci u Pantone neodoljivim bojama

Serija aparata i dodataka spremnih za leto upotpunjuje novu kolekciju, a svaka je ukrašena Pantone bojama koje podižu raspoloženje i kultnim Pantone čipom. Aparati Vertuo Pop i Essenza Mini ponovno su tu, u limitiranom izdanju Mandarin Orange boje. Linija Aeroccino 3 takođe je ovog leta dobila novog člana - u boji Mandarin Orange. Kolekciju Nezaboravno mediteransko leto čini i Nespresso x Pantone šoljica. Mug šolje, posude za hladnu kafu, modle za led i termosi iz Nomad linije dobili su svež izgled uz Pantone boje.

Nespresso Foto: Promo/ Nespresso

Osvežavajući recepti za leto

Doživite Lively Citrus Splash, umirujuću i okrepljujuću kreaciju hladne kafe koja kombinuje kremastu mlečnu penu, nagoveštaj vanile i aromatičnu esenciju svežeg ruzmarina za istinski revitalizirajući napitak. A onda, stavite šeširić u boji Mandarin Orange i uživajte!

Nespresso Foto: Promo/ Nespresso

LIVELY CITRUS SPLASH

Sastojci: 7 kocki leda (210g), 20ml karamel sirupa, kora 1 narandže, 80ml Barista bademovog mleka, 1 kapsula Vertuo Ice Forte.

Za dekoraciju: sveža grančica ruzmarina i kora narandže.

Priprema: U Vertuo Alto šoljicu stavite 7 kocki leda (do 30g), dodajte 20ml karamela sirupa, a zatim dodajte 80ml bademovog mleka. Mali komad kore narandže zgnječite između dlanova kako biste oslobodili arome i dodajte je u čašu. Prelijte 230ml Ice Forte kafe u šoljicu, preko sastojaka. Između dlanova istrljajte grančicu svežeg ruzmarina kako biste oslobodili arome i stavite ga preko napitka, zajedno s još jednom kriškom narandže.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle