Kako da vam kiseli kupus dobije zlatnu boju? Dodajte šaku ovog povrća i gledajte kako nastaje magija
Stigli smo do perioda godine kada nam domovi mirišu na pečenu papriku i raznu drugu zimnicu. Mnogima zime ne mogu da prođu bez dobrog kiselog kupusa, kog domaćice koriste za sarmu i ostala jela od njega.
Jako je bitna srazmera svih sastojaka, pre svega soli, a i pored svega, često se dešava da on ne uskisne u nego dogledno vreme što govori i njegova boja po vađenju iz bureta. Da biste dobili onu lepu zlatnožutu boju, potrebno je da ubacite šaku kukuruza.
Da, upravo ovo povrće će pomoći vašem kupusu da ima onu prelepu boju. Pored njega, možete dodati i ren koji će sprečiti da se pokvari.
Da li ste znali za ove savete?
(Ona.rs/Stvar ukusa)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Za mlade domaćice idealan trik: Kuvar otkrio jednostavniji i brži način zavijanja sarmica
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.