• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Šta nije u redu sa manikirkama, VIP termin?": Posebna tarifa za nokte izazvala buru među devojkama na mrežama

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za malo ulepšavanja i nege, daje se previše pažnje ali i novca

  • 0
nokti, zanoktice, nega zanoktica, ulja, nega noktiju, ruke, manikir Foto: Shutterstock/Michelle Aleksa

Žena treba da bude negovana i lepa, i koliko joj vreme i obaveze dozvoljavaju, treba da se opusti i stvori neke svoje rituale. Gotovo nema devojke koja nema svoju devojku za manikir kod koje redovno odlazi i gde održava nokte.

Međutim, tokom korone, pa i kasnije, cene tih usluga su možemo slobodno reći otišle u nebesa, a i same radnice u salonu imaju neke takoreći čudne zahteve i ponude koje su devojkama na raspolaganju.

Jedan takav "oglas" odnosno ponuda je izazvala burne komentare na mrežama. Jedna devojka je postala ogorčena na ono što je pročitala kao i ne cene.

"Šta više nije u redu sa manikirkama? VIP termin? Nokti koji prirodno rastu nadole doplata 300 dinara", bio je jedan od komentara, dok su se i druge devojke nadovezale govoreći da je to sve bezobrazluk.

Naime, ta devojka koja se bavi manikirom je napisala u ponudi da ako nekoj devojci rastu nokti "nadole", treba da odabrani tretman da doplati 300 dinara, kao i da, ako dolaze na korekciju noktiju posle četiri nedelje, doplaćuju čak 500. Isto tako, ima ponuda i za devojke koje grickaju svoje nokte pa je za njih posebna cena ukoliko žele da izlivaju.

Ipak, ono što je izazvalo najviše pažnje jeste VIP termin. Da, i to postoji. Dakle, to je termin van radnog vremena manikirke i pošto ona mora da odvoji od svog slobodnog vremena za izradu noktiju nekom drugom, to onda ima posebnu "tarifu" i zato se naziva VIP. U ovo spadaju i termini "danas za danas" ili "danas za sutra".

Pomalo sve ovo deluje čudnovato, zar ne?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: ANKETA Da li je važnije imati skuvan ručak i obrisanu prašinu ili srediti frizuru i nokte?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota