• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Može li trajna boja za obrve poslužiti kao postojana olovka za usta: Ovo je iskustvo jedne tiktokerke

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo garantuje višednevnu postojanost!

  • 0

Sa trendom korišćenja tamne braon olovke za usne, koji je vaskrsao, a bio je popularan 90-ih, svi su trenutno u potrazi za najboljim i najnovijim šminkerskim hakovima za postizanje što boljeg efekta uokvirenih usana.

Iako dobro izgleda, tamnija olovka za usne je zapravo loša, jer je prva stvar koja se briše sa usana dok jedete ili pijete tokom noćnog izlaska – što je posebno razočaravajuće nakon što ste uspeli da postignete tu savršeno definisanu liniju.

Za pronalaženje trajnijeg i postojanijeg rešenja odgovorna je korisnica TikToka - @sacheu. Objavila je video vodič za olovku za usne koji je 100% otporna na brisanje i razmazivanje.

Sacheu započinje video rekavši da je to najpametnija stvar koju je ikada smislila. Zatim je rekla da je godinama koristila olovku za obrve da iscrta usne, jer kako ona to vidi, olovke za obrve su imaju tu neutralnu smeđu nijansu koja odgovara tonu kože. Vodeći se time, ona je zatim pokušala da koristi trajni tuš za obrve za dugotrajniji efekat. Rezultati su izgled bez mrlja i višednevna postojanost.

Ona pokazuje proces u videu, gde nanosi trajnu boju za obrve kao običnu olovku za usne. Nakon tri minuta, ona to sve skida, kako bismo videli rezultat.

@sacheu
ur welcome
♬ Calming and healing Lofi Hiphop(899982) - Oren

Ljubitelji šminke na TikTok-u su već odobrili ovaj trik. Kao i uvek, vredi napomenuti da pošto ovaj proizvod nije namenjen za usne. I imajte na umu, pošto ova nijansa traje danima, a ne satima, takođe ćete želeti da proizvod pažljivo nanosite.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako lako našminkati spuštene kapke: Lakim koracima do savršene šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota