• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

3 predloga za stajling u novogodišnjoj noći: Sve je u znaku modernog glamura

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađite idealnu kombinaciju za sebe

  • 0

Ostalo je još vrlo malo vremena do najluđe noći u godini. Oni koji Novu godinu dočekuju u toplini svog doma odlučiće se za ležernu i udobnu kombinaciju, ali oni koji planiraju da je proslave u restoranu ili klubu već uveliko traže idealnu toaletu.

Skoro svaka dama želi izgleda savršeno ovu noć, te će pažljivo izabrati kombinaciju koja će je učiniti zvezdom večeri. Ukoliko imate nedoumicu šta biste obukli, ne brinite, jer smo za vas spremili tri predloga stajlinga.

Naime, Nova godina je nezamisliva bez glamuroznig izgleda i efektnih boja, pa su i kombinacije koje smo pripremili upravo takve.

Glumica Teodora Bjelica ih je probala umesto vas, a sve što treba da uradite jeste da "ukradete" ideju, prilagodite je sebi i zasijate u novogodišnjoj noći.

Teodora je obukla jednu ljubičastu toaletu i jednu u srebrnoj boji, a za kraj je pokazala da u najluđoj noći možete da ponesete i efektnu bluzu koju možete da kombinujete sa pantalonama, farmericama ili pak omiljenom suknjom u odgovarajućoj boji.

Uz kreacije poput ovih šmika u prirodnim tonovima i blago talasasta kosa, puštena ili pak skupljena u punđu upotpuniće vaš praznični izgled.

U videu na početku teksta pogledajte sve tri kombinacije i podelite s nama koja vam se najviše dopala.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota