• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džesika Čestejn u limeta zelenoj od glave do pete: Da li je ova boja u trendu i može li se lako kombinovati?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne postoje pravila kada je u pitanju boja poput limeta zelene. Iako je jaka nijansa, nemojte se osećati ograničeno kada je u pitanju stilizovanje

  • 0
Jessica Chastain Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džesika Čestejn donela je nešto sasvim drugačije, ali u duhu proleća na crveni tepih povodom ovogodišnje dodele nagrada "Drama Desk Awards" u Njujorku u utorak.

Ona se pojavila u zelenom odelu boje limete ili čuvenog neon zelenog markera, sa kojim se neretko upoređuje ova boja. Nosila je i korset identične boje koji je blago naglasio dekolte, a stegao i istakao struk, čemu je još doprineo široki retko kaiš. Sako je nešto duži nego što su trenutno aktuelni modeli, a pantalone su prave zvoncare - totalno u stilu sedamdesetih.

Džesika je stilizovala svoju prepoznatljivu crvenu kosu u blage talase.

Jedna od najsvežijih boja koja će ove godine ostaviti trag na pisti jeste definitivno zelena boja limete. Ova živahna boja postala je omiljena među dizajnerima i ljudima koji prate modu, jer dodaje dašak razigrane smelosti svakom komadu. Zelena limeta može se naći u različitim stilovima - od ulične odeće do visoke mode. Ova nijansa se može uočiti u svemu, od udobnih dukseva do elegantnih haljina, pa čak do modnih dodataka. To je svestrana boja koja se može nositi gore ili dole, što je čini savršenom za svaku priliku.

Zelena limeta se takođe koristi na jedinstvene i neočekivane načine u teksturiranim tkaninama i smelim printovima. Dizajneri eksperimentišu sa različitim tkaninama i stilovima kako bi stvorili istaknute komade koji će sigurno privući pažnju.

Bez obzira na to da li želite da ostavite utisak ili samo da dodate šare u svoju garderobu, zelena limeta je boja za vas. Uparite je sa neutralnim tonovima za suptilan dodir ili upotpunite ansambl od glave do pete baš kao Džesika. Mogućnosti su beskrajne, a ovaj trend će sigurno dodati malo poleta vašoj prolećnoj i letnjoj modi. Dakle, ako ste spremne da prigrlite zabavan i živahan duh sezone, obavezno ubacite malo limeta zelene u svoju garderobu.

Ne postoje pravila kada je u pitanju boja poput limeta zelene. Iako je jaka nijansa, nemojte se osećati ograničeno kada je u pitanju stilizovanje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota