• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hejli Biber nosi haljinu koju morate imati i ovog leta: Kupite je u bilo kojoj boji i nosite u svim prilikama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuvena haljina koju su popularizovale manekenke 90-ih

  • 2
Justin Bieber, Haily Bieber Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hejli Biber je svetski poznata po svom upečatljivom uličnom stilu. Nikada ne napušta kuću bez malih zlatnih alki, tamnih naočara za sunce, krop-topa ili para pantalona koje su u skladu sa najnovijim trendovima.

Od niskog, širokog teksasa do kargo pantalona sa više džepova, 26-godišnja modna ikona definitivno diktira opušteni svakodnevni stil i uzor je mladim generacijama koje obožavaju ove trendove.

Nedavno je Hejli Biber izašla sa suprugom Džastinom na večeru. Tim povodom nosila roze slip haljinu midi dužine sa tankim bretelama. Model je inspirisanim 90-im, sa krojenjem u predelu dekoltea nalik na grudnjak. Ona je stilizovala izgled sa zlatnom ogrlicom, šiljastim crnim ravnim sandalama i malim zlatnim već pomenutim alkama.

Ljubiteljka bele i bež, Biber u poslednje vreme sve više prihvata Barbikor trend, pošto je i nekoliko dana ranije viđena u svetlucavoj mini- haljini u sličnoj ružičastoj nijansi.

Slip haljina, kao i mnogi sadašnji trendovi, predstavlja povratak u devedesete. Popularizovale su je tadašnji supermodeli kao što su Kejt Mos, Naomi Kembel i Jasmin Le Bon, koje su je učinile svojim "izgledom van dužnosti". Ali 2016. počinjemo da je viđamo na modnim pistama, sa "Barberi", "Selin" i "Živanši" širokim satenskim haljinama pripijenog kroja.

Od tada osvajaju sve popularne brendove brze i visoke mode i možete ih pronaći u svakoj boji. Apsolutno je nevažno da li ih nosite preko dana na kafi sa drugaricama, na nekoj proslavi, u izlasku ili čak na plaži - ove haljine su prava stvar za koju bi trebalo da izdvojite novac ovoga leta.

Nemojte razlišljati o tome kako je ovo samo hit sezone, čak i zimi vam mogu poslužiti ako ih nosite preko rolke, sa kaišem i dugačkim čizmama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • zac

    25. jun 2023. | 04:28

    Zgodna zena moze nositi haljinu napravljenu od zavese i bice lepo obucena.

    Podelite komentar

  • Mire

    28. jun 2023. | 15:30

    Vulgarno i bez stila. Donji veš.

    Podelite komentar