• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljice Maksima i Matilda su ovih dana nerazdvojne: Njihove dnevne i večernje toalete će vas zadiviti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Obe dame su se odličile za pripijene haljine i pokazale koliko im takvi modeli dobro stoje

  • 0
Queen Maxima, Queen Mathilde, kraljica Maksima, kraljica Matilda James Arthur Gekiere / Zuma Press / Profimedia, Tanjug/AP

Holandska kraljica Maksima izgledala je zapanjujuće na sinoćnjoj svečanoj večeri u Briselu. Svečana večera  koju je organizovala belgijska kraljevska porodica u njihovoj zvaničnoj rezidenciji, zamku Laeken, održana je prve noći trodnevne državne posete kraljice Maksime i kralja Vilema-Aleksandra Briselu.

Izgledajući bez napora elegantno, kraljica Maksima nosila je puder-roze haljinu, čiji je gornji deo bio sav u perlama, dok je suknja bila od skupljenog tilastog materijala kako bi imitirala cveće. Jako zanimljiv detalj je dekolte i blagi pad bretela na ramenima.

Sa začešljanom kosom, holandska kraljica (52) za ovu važnu priliku je nosila tijaru Stjuarta iz 1897. godine. Kraljica Maksima je ranije nosila raskošnu tijaru za državni banket u Bakingemskoj palati u oktobru 2018.

Završni detalji - raskošna dijamantske ogrlice i odgovarajuće dijamantske minđuše učinili su da kraljica Maksima još više zasija.

Belgijska kraljica Matilda izgledala je podjednako elegantno u svetloplavoj haljini sa ukrasima od čipke. Matilda je nosila dugačak čipkani plašt prebačen preko ramena u odgovarajućoj nijansi i sa jednakim detaljima poput onih na haljini. Obe dame su se odlučile za pripijene haljine i pokazale koliko im takvi modeli dobro stoje.

Queen Maxima, Queen Mathilde, kraljica Maksima, kraljica Matilda Foto: Tanjug/AP

Takođe noseći tijaru, dijamantsku ogrlicu i dijamantske minđuše, nakit kraljice Matilde bio je jednako spektakularan kao i nakit kraljice Maksime.

Kombinacije dve kraljice krasila su i zvanična znamenja.

Već sutradan, njih dve su bile ponovo gotovo identično obučene. Kraljica Maksima od Holandije i kraljica Matilda od Belgije su se družile u cvetnim haljinama dok su prisustvovale "Climate Tech Forum". Njih dve su izgledale tipično glamurozno dok su se šetale i ćaskale u kafiću nešto kasnije.

Queen Maxima, Queen Mathilde, kraljica Maksima, kraljica Matilda Foto: Belga / ddp USA / Profimedia

Kraljica Matilda je izgledala šik u zelenom cvetnom ansamblu koji je uparila sa prljavoroze šeširom. Svoj ansambl je upotpunila odgovarajućim ružičastim štiklama, rukavicama i kožnom klač-torbom. Maksimina elegantna haljina imala je šareni print i bila je uparena sa sofisticiranim odgovarajućim šeširom. Kraljica je svoj izgled upotpunila bež štiklama i dodala još malo glamura zlatnim minđušama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modni predlozi za poslovne prilike

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota