• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je treći na listi najatraktivnijih glumaca svih vremena: Pirs Brosnan i u sedamdesetoj izgleda neverovatno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brosnan i dalje igra golf, a takođe je ljubitelj ronjenja, veslanja i vožnje bicikla

  • 0
Pierce Brosnan Foto: Tanjug/AP

Kada dođete u određenje godine izgled vam može postati najmanje bitan. Možete prestati da se brinete o nezi kose i kože i da nemate više nikakvu rutinu. Mnogi muškarci ponekad mogu da odustanu od toga kako izgledaju, a njihov izbor odeće takođe postaje poslednja stvar na svetu. Osim ako niste Pirs Brosnan.

Jednostavno rečeno, Pirs Brosnan je legendarni glumac koji uvek izgleda neverovatno. Sedamdesetogodišnjak je potpuno uzdrmao javnost ulogom Džejmsa Bonda u crnom smokingu, vozeći se motociklom preko krovova dok je izbegavao metke i spasao svet od uništenja.

Iako mu je 70, on je i dalje u formi baš kao Bond. Jedan pogled na "Instagram" profil irskog glumca pokazuje da Brosnan još uvek ima onaj "Bond, Džejms Bond" vajb, u čemu mu pomažu mnoge zdrave, održive navike. On se čak i nalazi na IMDb listi najatraktivnijih glumaca svih vremena i zauzima treće mesto, odmah nakon Roberta Daunija Mlađeg i Hjua Larija.

Brosnan i dalje igra golf, a takođe je ljubitelj ronjenja, veslanja i vožnje bicikla.

- Počeo sam da veslam, pa sam se pridružio veslačkom klubu. Vozim i rolere, što apsolutno obožavam. To je prelepa zabava, baš kao i veslanje. Sedite u veslo i veslajte 20 minuta dnevno, i bićete u formi.

Prema "People", Brosnan je počeo da slika kada je imao samo 16 godina.

- Umetnost mi je spasila život. Uspeo sam da se zaposlim i želeo sam da budem grafičar. Ali otkrio sam glumu nakon tri godine rada u ovom studiju i to je bilo to, plima se okrenula.

Brosnan je zaista kanalisao svoju strast prema umetnosti kada je njegova prva žena gubila bitku protiv raka.

- Okrenuo sam se svetu slikarstva i to mi je dalo veliki osećaj utehe. Od tada je sazrelo. Svaki dan idem u atelje čak i ako je to samo da čistim četke ili pomeram boje - kaže on.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 12 najlepših i najpoželjnijih Bond devojaka ikada: Za jednu se svi slažu da je najvrelija od svih

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota