• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potrošila je više od hiljadu evra na operaciju topljenja sala iz obraza: "Bila sam užasnuta svojim licem"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi trend koji većina plastičnih hirurga ne odobrava

  • 0
Plastična hirurgija Foto: Shutterstock

Holi Keli u početku je volela svoje okrugle obraze i smatrala ih slatkim, međutim kada je tokom pandemije počela da obavlja video-pozive, razvila je ozbiljnu nesigurnosti u vezi svog izgleda.

- Bila sam užasnuta svojim licem na ekranu. Provela sam godine trudeći se da pre sastanka postavim kameru pod uglom koji mi je ugodan - ističe ova dvadesetšestogodišnjakinja.

Holi je odlučila da rastvori salo u obrazima, jer taj proces ima brže vreme oporavka od kompletnog uklanjanja.

- Želela sam nešto što bi mi omogućilo da se odmah vratim normalnom životu. Klinika je takođe preporučila filere i injekciju botoksa u mišić za žvakanje sa obe strane mog lica, kako bi mi obrazi izgledali definisano. Sve ukupno je trajalo oko 30 minuta, a jedini deo koji je boleo bila je injekcija za rastvaranje bukalne masti - objašnjava Keli.

Tokom narednih nekoliko nedelja oblik lica je polako počeo da joj se menja, a devojka ističe da su njeni rezultati mnogo suptilniji nego kod invanzivne operacije uklanjanja masti, što ume da učini da obrazi deluju šuplje.

- To mi je dalo mnogo više samopouzdanja. Sada, umesto da se grčim tokom "Zoom" poziva i stalno podešavam kameru, volim da vidim svoje lice na ekranu. Sve dok održavam svoju težinu, rezultati će trajati.

Ali dr Salina upozorava da svako ko razmišlja o bilo kakvom tretmanu bukalne masti treba da razmotri dugoročne implikacije, i savetuje starije od 40 godina da to ne rade.

- Ovu proceduru ne bih preporučila starijim od 40 godina jer može dovesti do izgleda koji pojačava vidljive znake starenja. Dobro definisana udubljenja na obrazima i manje masnoće na licu izgledaju dobro kod mlađih pacijenata, ali kako starimo, gubimo volumen lica, a to može da dovede do kontraefekta - ističe dr Salina, a prenosi "TheSun".

Među poznatim damama koje su "optužene" da su radile ovu proceduru su Bela Hadid, Emili Ratajkovski, Mila Kunis, Nina Dobrev i mnoge druge.

Naime, njihova lica deluju znatno "udubljenije" u odnosu na prethodne godine, iako većina nije varirala sa težinom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Snimak Tamare Đurić nakon novih plastičnih operacija: Šta kažete na ove promene izgleda starlete?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota