• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija je modni uzor princezi Leonor: Naslednica dokazala da desen sa tufnicama dominira ovog leta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Leticija je definitivno pristalica trenda nošenja prsluka kao glavnog komada

  • 0
Princeza Leonor King Felipe VI, Queen Letizia, Kraljica Leticija Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovog petka završila se naporna radna nedelja za špansku kraljevsku porodicu. Prethodni događaji i ceremonija dodele nagrada Fondacije princeze od Đirone zauzeli su većinu njihovog programa, a kraljica Leticija i njene ćerke su kao i uvek bile na visini modnog zadatka.

Generalnoj vojnoj akademiji, u Saragosi prustvovale su princeza Leonor, kraljica Leticija i kralj Felipe.

Kraljica je izgledala zadivljujuće u belom dvodelnom kompletu Felipea Varele, dizajnera iz Madrida koji je ranije bio jedan od njenih vodećih dizajnera. Međutim, nije prvi put da se kraljica Leticija pojavila u ovom izdanju, pošto je komplet već nosila 2018. godine i to na istoj ceremoniji.

Leticija je definitivno pristalica trenda nošenja prsluka kao glavnog komada. Doduše, njen je nešto duži, sa više detalja u vidu džepova i kaišića, pa je samim tim i glamurozniji. Bele midi suknje je nešto što sve više viđamo ovih dana na damama koje postavljaju trendove. Setimo se samo Kejt Midlton u plisiranom modelu koji je ponela ranije ove nedelje na Vimbldonu.

Svoje uvek upečatljive salonke u raznim bojama ovoga puta zamenila je sandaletama u boji kože. Opredelila se za niski rep i vrlo svedene minđuše, a monohromatsku kombinaciju upotpunila je belom torbicom.

Princeza Leonor je bila modno usklađena sa majkom, odabravši kombinaciju sa tačkastim printom, kome je i kraljica inače naklonjena. Komplet se sastoji od topa bez rukava sa trakama za vezivanje na vratu i od midi suknje.

Kao aksesoar izdvajaju se špicaste papuče sa visokom potpeticom kakve je nosila na dodeli nagrada Fondacije princeze od Đirone, a majka i ćerka se slažu oko upotrebe "razumne visine potpetice", pa tako princezu nikada ne viđamo u vrtoglavo visokim petama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Veče kraljica: Senidah, MC Sajsi i Mimi Mercedez osvojile Main Stage na EXIT festivalu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota