• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripadnice belgijske kraljevske porodice odaju počast bojama zastave: Zablistale u monohromatskim izdanjima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Matilda i princeze Elizabeta i Eleonora u jarkim bojama

  • 0
Kralj Philippe, Filip, Kraljica Matilda, Princeza Elizabeta, Princ Gabrijel i Emanuel, Princeza Eleonora Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Proslave desete godišnjice vladavine belgijskog kralja Filipa otpočele su prisustvom članova kraljevske porodice, uz poštovanje boja zastave ove zemlje.

Kraljeva supruga, kraljica Matilda, nosila je jarkocrvenu boju, dok je njegova naslednica, princeza Elizabeta, bila u žutom, a kraljeva majka, kraljica Paola, imala je elemente crne u svojoj odeći, što znači da su sve tri boje belgijske zastave bile izložene za početak ovog posebnog dana.

Kraljica Matilda izgledala je šik u crvenoj haljini dugih rukava sa nabranim detaljima u struku. Kraljica je izabrala i šešir širokog oboda, koji se slagao sa štiklama, kožnim rukavicama i torbom - sve u istoj nijansi žarkocrvene boje.

Pored nje je bila i najstarija ćerka, princeza Elizabeta (21), koja je takođe crpila inspiraciju iz belgijske zastave u jarkožutoj haljini A-kroja. Princeza, poznata i kao vojvotkinja od Brabanta, nosila je preveliki slamnati šešir sa odgovarajućom pismo-torbom za svečane prilike. Odlučila se za bež sandale od antilopa.

U međuvremenu, princeza Eleonora (15) izabrala je skroman glamur u svetlucavoj zlatnoj haljini sa slojevima - opet kao asocijacija na zlatnožutu boju na zastavi. Nije se preterano bavila dodacima, mada uz ovakvu haljinu, šešir bi zaista bio suvišan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita sa Batom Spasojevićem: O predstojećoj reviji, posvećenosti radu, trendovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota