• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa Brena u klasičnoj beloj haljini na crvenom tepihu: Iako voli ekstravaganciju, ciljala na minimalizam

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na primeru Lepe Brene od sinoć možemo videti da bele košulja-haljine zadržavaju svoju poziciju vrhunskog izbora za toplo vreme, kada je akcenat na sofisticiranoj eleganciji

  • 0
Plava dvorana Sava centar otvaranje Foto: Tanjug/Marko Đoković

Sinoć se na otvaranju Plave dvorane Sava Centra pojavila Lepa Brena. Crvenim tepihom prodefilovala je sa svojim sinom Viktorom, a istakla je i da je na ovom mestu postigla rekord u broju koncerata.

Svojim modnim odabirom su pored Brene pažnju izazvale i Jelena Đoković i Danijela Dimitrovska.

U poslednje vreme sva njena pojavljivanja bila su podignuta na viši nivo, kada je ovakav tip događaja u pitanju. Ipak, sinoć se odlučila za posve sofisticiranu varijantu, podsetivši nas još jednom na to da je ključ elegancije u jednostavnosti.

Bela košulja-haljina je modni kameleon. Sa svojim čistim linijama i klasičnom siluetom, može da se nosi u najrazličitijim prilikama.

Iz sezone u sezonu favorizacija prema monohromatskoj odeći ne bledi - od skrojenog belog odela do lepršavih haljina.

Na primeru Lepe Brene od sinoć možemo videti da bele košulja-haljine zadržavaju svoju poziciju vrhunskog izbora za toplo vreme, kada je akcenat na sofisticiranoj eleganciji.

Uvek odmerena i elegantna, posebnom vedrinom je isijavala u dobrom društvu. Klasičnoj košulja-haljini sa dugačkim rukavima nije trebalo mnogo dodataka, ali modni znalac poput Brene ciljao je ipak na suptilno razbijanje monotonije. To je učinila obućom zmijskog printa i kamel torbom.

Slično kao i mala crna haljina, bela haljina je jednako važna, posebno tokom leta. Ove bele haljine mogu biti ležerne - za plažu, maksi kroja koji prati liniju tela za dnevne varijante ili haljina sa izrezima za večernji izlazak.

Preplanuli ten i bela haljina su duo sa kojim nema greške. Kratka, duga, sa provokativnim šlicevima ili romantičnim karnerima, sa rišelje radom ili od viskoze, u formi mantila ili ona koja prati liniju tela - bela haljina je svakog leta na modnom tronu, ostavljajući za sobom trendove koji traju samo jednu sezonu. Ne zaboravite na nju ni tokom početka jeseni, jer će se odlično uklapati uz tu paletu boja. Umesto salonki razmislite o kaubojkama!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zdravko Čolić sišao u publiku i krenuo da se pozdravlja sa prijateljima u prvom redu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota