• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović otkrila kakve haljine najviše voli: Letnji desen koji savršeno stoji i prija damama širom sveta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Idealno rešenje za leto

  • 0

Letnja moda je priča za sebe. Tad boje preuzimaju primat i kao da sve ima ulogu da bude u skadu sa dobrim raspoloženjem i sunčanim danima. Da nema boljeg izbora sa takvim karakteristikama od cvetne haljine nepogrešivo zna i Ana Ivanović.

Ona objavama na "Instagramu" pravi mali serijal modnih inspiracija, a nedavnom fotografijom je upravo priznala da je ona devojka za cvetne haljine.

Ana Ivanović cvetna haljina Foto: Instagram/anaivanovic

Ana je pozirala u ciklama-haljini na bretele, koju je krasio print cveća i ptica, bogat mnoštvom boja koje donose bogatstvo leta. Nekoliko dugmića u predelu dekoltea haljini je dalo dodatni efekat, a vlažne lokne koje padaju na grudi donele su blizinu mora pri prvom pogledu na fotografiju.

Uz ovu koloritnu kombinaciju Ana je odabrala vrlo neutralnu, pletenu torbicu u krem boji, ali zato su sunčane naočare po boji bile kompatibilne haljini i produžile su magiju boja.

Ravne papuče sa kaiševima kakve je Ana odabrala uz ovu haljinu garantuju udobnu šetnju.

Nepogrešiva u trendovima, Ana je odabrala pravi letnji hit, kakav ovih dana nose i mnoge svetske dame, od holivudskih do onih iz kraljevskih porodica. Haljinu sa cvetovima nedavno je odabrala Sandra Bulok, a nešto elegantnije kombinacije bira i kraljica Leticija. Nije im odolelal ni Kejt Midlton.

Kako poznate dame nose cvetne haljine, pogledajte u galeriji u nastavku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota