• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

I Kejt i Megan nose luksuzno prstenje: Jedna ima "skroman" komad, a druga nakit sa posebnim značenjem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Supruge prinčeva Vilijama i Harija odabranim nakitom privlače pažnju

  • 0
Kejt Midlton i Megan Markl Foto: Profimedia/Oli SCARFF/AFP

Princeza od Velsa Kejt Midlton i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl uvek vode računa o izboru nakita. Obe su od svojih muževa dobile takozvani prsten večnosti koji se daruje u posebnim situacijama.

Šta je prsten večnosti?

On se poklanja za posebnu, najčešće prvu ili petu godišnjicu braka, ili posle rođenja deteta. Uglavnom je napravljen od plemenitog metala i obogaćen dragim kamenjem koje simbolizuje beskrajnu ljubav.

Ipak, ono što iznenađuje je činjenica da je prsten koji nosi Megan skuplji on onog koji blista na ruci princeze od Velsa, piše "express.co.uk".

Megan je od supruga Harija dobila "prsten večnosti" sa draguljima koji su zaštitni znak vojvotkinje, njenog supruga i njihovog sina Arčija. Za svaki kamen kažu da ima svoju važnost i značenje i da štiti od zla. Prsten koji Megan s ponosom nosi koštao je 92.700 evra.

Princeza od Velsa dobila je "prsten večnosti" od princa Vilijama posle rođenja njihovog prvog deteta, princa Džordža. Koštao je daleko manje od prstena koji je Hari poklonio Megan - svega 2.000 evra. Napravljen je od 18-karatnog belog zlata sa visokom završnom obradom i iako nije basnoslovno skup, predstavlja bezvremenski komad koji odiše elegancijom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Žene iznenadile svojim izborom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota