• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Romantična večera na plaži uz zalazak sunca? Za Anu Ivanović ona ne može proći bez cvetne haljine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva asocijacija na romantiku!

  • 0

Najbolje cvetne haljine za žene definišu proleće i leto baš kao udobna trikotaža jesen ili izuzetna jakna zimu. Na vrućini, print divljeg cveća na livadi, smeli cvetni desen ili 3D cvetovi su nešto sasvim idilično. Neposredno uoči jeseni, imaćete ih u ormaru više nego prošle godine - sigurni smo da vas čeka još nekoliko zabava, večera na otvorenom ili odmor na kraju sezone. Savršena prilika da zaokružite cvetno leto.

Stilski cvetni trenutak je epitom leta, bilo da se radi o mini, širokim maksi ili svestranom midi modelu koji će vas obezbediti za sve prilike tokom radne nedelje i vikenda. Još bolje, možete prebaciti svoje favorite na hladnije vreme zamenom dodataka ili dodatnim slojem.

Cvetne haljine su inherentno ženstvene, elegancija bez napora.

I Ana Ivanović zna su i tropski dani na izmaku savršena prilika da ponese svoj omiljeni model. Ima li išta romantičnije od prizora dame u cvetnoj haljini koja uz zalazak sunca na plaži večera sa svojim dragim?

To je sinoć uradila i Ana, u haljini midi modelu sa izrezom na struku. Belu podlogu i raznobojno cveće krasio je i asimetrični kroj gornjeg dela.

Ovo se lako može pretvoriti u dnevnu varijantu sa teksas jaknom i čistim, belim patikama bez logotipa. Sofisticiran izgled za kancelariju, branč, ali i večernje šetnje kraj vode.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Olivera Šiljegović - modna dizajnerka i osnivačica brenda "Olivera Atelier"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota