• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović u inspirativnim izdanjima pokazuje slobodu kombinovanja istih komada

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fanovi su oduševljeni njenom "mudrom modom"

  • 0
Ana Ivanović Foto: Instagram/anaivanovic

Ana Ivanović uveliko osvaja simpatije objavama na "Instagram" profilu.

Zavoleli su je na terenu, a sada ovu damu i mamu obožavaju zbog saveta o nezi kože, zbog modnih kombinacija koje pokazuje i zbog neodoljivog, nežnog osmeha koji ne skida sa lica.

Ipak, ova dama ume i da iznenadi svoje pratioce, pogotovo na modnom terenu. Tako je na profilu pokazala tri odevne kombinacije koje su mnoge oduševile.

Naime, skoro je iz svog elegantnog i nežnog stila zašla u barbikor trend i time pozitivno iznenadila fanove. Međutim, Ana se tu nije zaustavila. Tri nove fotografije koje je objavila pokazuju kako se lako mogu napraviti drugačiji stajlinzi koristeći se nekim istim komadima odeće.

Prvi stajling ukrasile su upadljive ljubičaste pantalone sa širokim nogavicama. Uz njih je ukombinovala šareni krop-top sa cvetnim motivima, koji je uokviren belom čipkom. Aksesoarima je ublažila ove jake boje, te je izabrala belu torbicu, veće naočare i bele sandale. Već prvom fotografijom je oduševila mnoge, ali onda su usledili ostali autfiti.

Na drugoj fotograiji je pokazala kako isti krop-top kombinuje uz dužu suknju sa identičnim desenom i šlicem do kolena. Zadržala je naočare iz prethodnog stajlinga, ali je zato izabrala pletenu torbicu i lila sandale. Ovo je jedan pravi romantični autfit.

Treći stajling je čist podsetnik da nekada treba da se poigrate paletom boja vašeg ormara. Žuti top je ukombinovala sa suknjom sa prethodne fotografije, a lila torbicom i sandalama učinila stajling još vedrijim. Naočare je ostavila po strani, a kosu je vezala u nisku punđu za svaki stajling.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Pokazala je sebe u neočekivanim izdanjima, a u komentarima vlada oduševljenje fanova.

Upitaćemo vas, kako je i Ana svoje pratioce, koji vam se stajling najviše dopada?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota