• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Megan Markl u modnom izdanju u kakvom Kejt Midlton nikada ne bismo mogli da vidimo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stil koji podrazumeva udobnost, ali i neformalnost

  • 3
Megan Markl Foto: Tanjug / AP

Megan Markl je žena koja je uzdrmala porodične odnose britanske kraljevske porodice i promenila savremenu istoriju ove zemlje. Amerikanka koja je ušla u kraljevsku porodicu još veću prašinu je podigla specifičnim izlaskom iz nje, a i dalje svaki njen pokret izaziva javnu pažnju.

Nakon istupanja iz kraljevske porodice iz titule krajevog sin Harija izbačeno je „Njegovo kraljevsko visočanstvao“, a supružnici su ostali vojvoda i vojvotnkinja od Saseksa. Zato su njihova javna pojavljivanja mnogo opuštenija od protokola koje moraju da ispoštuju njihovi najbliži srodnini princeza Kejt Midlton i princ Vilijam. To se odnosi i na njihovo odevanje

Megan Markl Foto: Profimedia

Tako Megan Markl na događajima možemo videti u bermudama, kakva je bila i na utakmici sa suprugom, u Nemačkoj, u Diseldorfu.

Kratke pantalone u prljavobeloj nijansi u kombinaciji sa crnim kaišem, crnom bluzom i belo-crnim kardiganom istakle su vitke noge Megan Markl i njen ležeran stil odevanja, kakav je bio i događaj koji je posetila. Princeza Kejt Midlton, pak, javno nikada ne bi mogla da nosi suknju ili pantalone ove dužine.

Krem sandalete sa crnim vrhom, koje je vojvotkinja i ranije nosila, pristajale su ovoj odevnoj kombinacji, koju je, u sportskom stilu propratio i njen suprug Hari.

Vojvotkinjin stil okuplja veliki broj fanova jer je moda koju ona bira prefinjena, a nosiva u svakodnevnim prilikama. Definitivno američki ton u odnosu na britanske modne postulate.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Taurus

    13. septembar 2023. | 22:31

    Koga bre briga za kraljevsku porudicu neorijateljske nam države?

    Podelite komentar

  • ...

    14. septembar 2023. | 07:51

    Joooj koliko je mršava...

    Podelite komentar

  • Ana

    16. septembar 2023. | 13:12

    Šta je ovdje posebno? Šorc i majicu nosile sve cure ovo ljeto:) Zaista ova Megan se previše veliča a ništa u životu nije postigla, glumica u pokušaju

    Podelite komentar