• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sako kakav nosi Kejt Midlton možete da kombinijete uz gotovo sve jesenje komade

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mudar modni potez "štedljive princeze"

  • 1
Kejt Midlton Foto: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

Britanka princeza od Velsa Kejt Midlton postala je simbol prefinjenih, a veoma nosivih haljina midi-kroja, ali i njena biznis izdanja su prava modna inspiracija.

Baš jedno takvo ponela je i tokom posete Kraljevskoj mornaričkoj vazdušnoj stanici (RNAS) blizu Joeovila u Somersetu, Engleska. Za posetu jednoj od dve glavne vazdušne stanice Kraljevske mornarice i jednoj od najprometnijih vojnih aerodroma u Velikoj Britaniji Kejt je bila odevena u teget cigaret-pantalone i belu majicu, preko koje je nosila teget sako na dvoredno kopčanje. Zlatna dugmad na sakou davala su dodatnu elegantnu notu i povećavala funkcinalnost ovog komada.

Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Kombinacija koju je Kejt ponela za zvaničnu posetu pokazala je poslovnu klasiku, obično praćenu cipelama na štiklu, a brojni su i drugi načini kako se može iskoristiti ovaj modni imperativ jesen/zima kolekcije.

I pantalone sa širokim nogavicama su u kombinaciji sa ovim sakoom veoma srećan izbor, u nešto opuštenijoj varijanti tu su farmerke, i uske i šire, prema ličnim preferencijama, a za elegantnije prilike nezaobilazna je plisirana suknja.

Princeza od Velsa promoviše ekonomičnost, te jednu stvar ponese više puta, ona neretko bira odevne komade koji upravo mogu da se iskoriste u nekoliko modnih kombinacija.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • SVM

    18. septembar 2023. | 14:28

    Nisam princeza,jesam skromna i imam ovakav sako više od 10:godina. Mama mi sašila i ni sama ne znam u koliko prilika i uz koliko kombinacija sam ga obukla i nikada nije promašaj

    Podelite komentar