• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šiške koje nosi Kejt Midlton ime dobile po Čarlijevom anđelu: Usuđujete li se na malu, ali primetnu promenu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uopšte vam neće biti teško da stilizujete kosu svakoga dana

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Ako je potreban dodatni dokaz o sveprisutnosti najaktuelnijeg trenda frizura ove sezone, onda inspiraciju ne tražite dalje od princeze od Velsa.

Nedavno, dok je obavljala kraljevske dužnosti, Kejt je izgledala šik u mornarskom odelu sa pantalonama modne kuće "Alekander Mekvin", međutim, najveću pažnju ipak je privukla njena blago talasasta frizura i nešto duže šiške. Za razliku od dama koje u poslednje vreme nose nešto slično, poput Amal Kluni i Viktorije Bekam, princeza Kejt je osvežila svoj način stilizovanja takozvanim "Fera šiškama".

Popularizovana od strane originalnog Čarlijevog anđela i ikone lepote iz 70-ih, Fere Faset, ove šiške na prvi pogled podsećaju na zavese.

Karakteriše ih to što mogu biti duže, jer se nose na stranu i što im nije potrebno nikakvo feniranje ili stilizovanje, jednostavno će uvek stajati tamo gde treba.

I ne brinite, apsolutno će stajati svakome, tako lepo uokviruju lice u predelu oko očiju da će zaista istaći najlepše na vama. Čak i ako imate tanju kosu, ovom malom promenom možete nadoknaditi volumen. Ukoliko ste raspoloženi za promenu, a ne biste da idete u ekstrem, probajte sa ovim šiškama, jer će brzo izrasti i sjediniti se sa vašom dužinom, ukoliko vam se ne budu dopadale.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako napraviti "neurednu punđu" za minut?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota