• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Kejt Midlton je dokaz zašto vam treba dobra bela majica: Oduševila novim stilom zvonastih pantalona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa druge strane, bela majica je naglasila njen blagopreplanuo ten, kao i neodoljivu čokoladnu boju kose sa novim "fera" šiškama

  • 1
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa svojim poslednjim pojavljivanjem šarmirala je u ansamblu kamel boje, a mi smo primetili nekoliko noviteta kada je njen osveženi izgled i modni izraz u pitanju.

Ona je danas prisustvovala dirljivom angažmanu u istočnom Londonu i sastala se sa neprofitnom humanitarnom organizacijom koja radi na transformaciji života mladih ljudi.

Poslovni izgled se često karakteriše i kao pametan i sofisticiran, međutim, ovde primećujemo da je Kejt umesto svojih klasičnih cigaret-pantalone izabrala one blago zvonastog kroja, što svakako dodaje šik element strogo poslovnoj estetici.

Klasične salonke sa špicastim vrhom su taman toliko virile ispod pantalona da joj daju efekat izduženosti tela, što se svakako već postiže ovim krojem pantalona, s tim da se mora obratiti pažnja i na njihovu dužinu.

Verujemo da ste toga svesne, ali pogledajte koliko zapravo znači imati makar jednu belu majicu bez rukava u svom ormaru sa lepim ovalnim izrezom. Iako se čini da su ovi bejzik komadi dostupni svuda, retko se može pogoditi da pronađete pravu i održivu nijansu bele kao i strukiranost koja odgovara i kada je upašete u pantalone ili suknje ili kada je nosite puštenu peko njih.

Sa druge strane, bela majica je naglasila njen blagopreplanuo ten, kao i neodoljivu čokoladnu boju kose sa novim "fera" šiškama.

Kejt izgleda kao da je doživela određenu transformaciju, ali ne možemo da dokučimo o čemu se tačno radi. Pre će biti da je sve u slaganju boja i frizuri koja joj je otvorila lice i istakla zelene oči.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Streetwear - kako da uvek izgledate urbano

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Đina

    19. septembar 2023. | 17:04

    Uvek mi je lepa. Frizura je vrh.

    Podelite komentar