• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komad poput suknje Jelene Đoković morate imati u ormaru: U njoj ćete se osećati izuzetno ženstveno

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ostatak stajlinga je vrlo sveden, u skladu sa njenim uobičajenim stilom, što je u ovom slučajnu apsolutni pogodak, jer se time ističe ovaj neophodni komad

  • 1
Jelena i Novak Đoković Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Svaka moderna žena ima bar jednu pensil-suknju u svom garderoberu. Ovaj kroj pristaje bokovima i sužava se prema dnu, dužina je obično malo iznad ili ispod kolena. Za implementiranje ovog kroja u svetu mode mođemo se zahvaliti Kristijanu Dioru. Suknje ovog tipa često su se mogle videti na A-listi holivudskih lepotica, a to su Merilin Monro i Odri Hepbern.

Ima nešto dublji ili sasvim dubok struk, a šlic može biti smešten pozadi, što se podrazumeva ne bi li olakšao kretanje, ili napred zarad iste funkcije, ali i drugačijeg estetskog momenta. Nesumnjivo je da hod svake žene biva daleko elegantniji i samouvereniji kada obuče ovakav komad, pa se baš zato i smatra moćnim oružjem svake poslovne žene.

Izgleda da je i gospođa Jelena Đoković, svesna svih prednosti ovog kroja, taktički odabrala model u sivoj boji za premijeru dokumentarnog filma "Mudrost traume" dr Gabora Matea koji je gost Fondacije "Novak Đoković".

Ostatak stajlinga je vrlo sveden, u skladu sa njenim uobičajenim stilom, što je u ovom slučajnu apsolutni pogodak, jer se time ističe ovaj neophodni komad. Njena suknja ima dubok struk, šlic smešten pozadi i dva šava koja se protežu od pojasa duž celog odevnog predmeta. Držeći ansambl minimalnim, bež bluza i sandale koje su dominirale i ovog leta su dale ležerniju notu suknji koja dolazi u nešto "strožijoj" boji.

Poznata kao velika ljubiteljka satova, gospođa Đoković se umesto klasičnih srebrnih ili zlatnih metalnih narukvica, ovoga puta se odlučila za kožni kaiš u bež boji.

Moderne pensil-suknje se šiju od različitih tkanina poput kože, pamuka, satena, somota, lana ili džinsa. Odlično izgledaju i kada su ukrašene džepovima, dugmadima, printom i dugmadima na pojasu ili po sredini, pelumom, kada su blago asimetrične.

Uz pomoć nje možete kreirati bilo koji izgled od poslovnog do ležernog ili romantičnog. Na vama je da izaberete svoju i da se igrate sa gornjim delovima i detaljima. Kao i čarapama u boji, što da ne!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udoban, moderan, poslovni stajling Jelene Đoković: Može poneti svaka žena a da ne potroši bogadstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Jeja

    20. septembar 2023. | 18:53

    Meni se dopada kako izgleda u ovoj kombinaciji ... napokon ... prava mera i kroj ... sto se kroja suknje tice to mogu obuci samo mrsave zene , jer istice stomak sto je" bolna tacka" mnogih zena . Njoj pristaje .

    Podelite komentar