• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Maksima bira da pokaže koliko se dobro oseća u svojoj koži: To uspeva ovim modelom suknje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi znamo kako kožni modeli mogu da istaknu obline, pa se ne ustručavajte da unesete malo senzualnosti u svoj dnevni izgled

  • 0
Kraljica Maksima Queen Maxima Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Na poslovnoj agendi kraljice Maksime danas se našla poseta društvenom centru u Amsterdamu, sa akcentom na inicijative koje se bave smanjivanjem usamljenosti.

Čini se da kraljica više voli neformalne forme, pa je umesto haljine i odgovarajućeg kaputa i mantila, ili odela, kao što to radi Kejt Midlton, odabrala više trendi izgled i tako dala do znanja kojim to jesenjim komadima se najviše radovala.

Poznato je da voli da nosi midi suknje, ali njen današnji izbor, zeleni kožni model, izražava njen stav prema modi, koji na na prvo mesto stavlja osećaj osnaživanja i moći.

Postoji nešto u vezi sa kožnom suknjom zbog čega se osećamo ženstveno, ali i kao da možemo sve, a za dan kada vas čeka puno sastanaka i kada nemate puno samopouzdanja, ona zaista daje dodatan bust.

Kožna suknja nadmašuje sve trendove, a svestranost ovakvog modela takođe znači da može poslužiti za različite prilike jer se dobro slaže sa bilo čim. Pronađite stil suknje koji biste obično birali (pensil, mini, A-kroj, asimetričnu) i isprobajte je u kožnoj verziji, čak i ako mislite da to nije vaš stil, izlaženje iz zone komfora nikada nije loša ideja i možda ćete biti iznenađeni kada shvatite kako se osećate.

Dodavanje gornje odeće i nekog nakita ili drugih dodataka može pretvoriti vašu kožnu suknju iz ležerne u poslovnu bez pribegavanja sakou i pantalonama.

Kombinovanje kožne suknje sa gornjim delom bez rukava ili jednostavnom trikotažom još je jedan trendi i jednostavan izgled. Svi znamo kako kožni modeli mogu da istaknu obline, pa se ne ustručavajte da unesete malo senzualnosti u svoj dnevni izgled.

Na bluzu se može gledati kao na ženstveniju verziju košulje. Obično dolazi sa elegantnim detaljima u vidu mašne, što dodaje na otmenosti, baš kao što je to sada slučaj sa izborom kraljice Maksime.

Kraljica je izuzetno visoka žena, stoga njoj midi dužina stoji savršeno, vizuelno je ne skraćuje, kao što bi to bio slučaj sa nešto nižim damama. Ipak, ukoliko ste sitnije građe, kada nosite ovakav komad, uvek birajte visoke potpetice, pre salonke nego čizme, kako bi vas izdužile i kako bi se koža videla taman dovoljno.

I naposletku - najbolja stvar je što ne morate brinuti o jakni koju nosite -  bilo da je to kaput, mantil ili odgovarajuća kožna jakna, pa čak i teksas. Sa bilo kojim od ovih izbora nećete pogrešiti, samo pazite - ono što gore obučete daće glavnu notu ansamblu, pa nemojte birati kožnu jaknu ukoliko je pred vama dan pun poslovnih aktivnosti. Bolji izbor je dugački kaput.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novinarka Telegrafa obukla kontroverznu kombinaciju Irine Šajk: Modni pogodak ili promašaj?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota