• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta žene očekuju od odlaska u salon lepote i šta se sve promenilo: "Vreme je dragoceno"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dolazak u salon je vreme koje svaka žena odvoji samo za sebe, gde se potpuno relaksira i odmori sva svoja čula, gde je tim stručnjaka usmeren na nju, njeno raspoloženje i zahteve", objašnjava Jovana Cimbaljević, menadžerka salona "Vitamin"

  • 0
Jovana Cimbaljević, salon Foto: Promo, Privatna arhiva

Brz ritam života ispunjen mnogobojnim obavezama učinio nas je željnim mira, relaksacije, trenutaka posvećenih samo nama. Upravo to, pored redovnog i uvek poželjnog ulepšavanja, nude i moderni saloni lepote. Koliko su se promenile potrebe klijenata, šta žene traže od posete salonu lepote i koliko to diktira novitete na tržištu, pitali smo Jovanu Cimbaljević, menadžerku salona "Vitamin" - VTMN Natural Beauty Concept.

- Promenilio se dosta, kako nam je tempo života sve brži, od nas se očekuje da budemo na visini zadatka, da smo fleksibilni i prilagodljivi. "Vitamin" je salon gde se više usluga radi istovremeno, što je našim klijentima značajno. Vreme je dragoceno - kaže naša sagovornica i dodaje da moderan salon lepote kao sto je "Vitamin" ima vrhunski tim stručnjaka, koji su posvećeni klijentima i njihovim potrebama.

Kada je o samoj ponudi salona reč, Jovana objašnjava da "Vitamin" ima sve ono što je potrebno jednoj ženi da bude lepa i srećna: vrhunske masaže, najbolje proizvode za negu lica i kose, najsavremeniju opremu za pedikir i manikir, frizere koji su najbolji u svom zanatu. Mašine za brzo i efikasno uklanjanje viška masnoće i celulita - sve sto je neophodno jednoj ženi da se oseća dobro i sigurno.

Vitamin (VTMN) Natural Beauty Concept Foto: Promo/Jelena Jakovljević

Na pitanje koliko je, pored vrhunske usluge, ambijent važan deo salona, naša sagovornica odgovara:

- Vrlo je bitan ugođaj i komfor, lep ambijent i zen momenat. Dolazak u "Vitamin" je jedno posebno iskustvo, pored usluge koju pružamo pravo je zadovoljstvo provesti vreme u zelenoj oazi. Žene očekuju dobru frizuru, savršene nokte, rasterećenje posle masaže, to je primarno, ali u "Vitaminu" dobiju mnogo više od očekivanog - toplu dobrodošlicu, osmeh, profesionalnost - objašnjava Jovana Cimbaljević i naglašava da su godinama sa velikim brojem klijenata razvili prijateljski odnos, gde se uzajamno poštuju i uvek su tu jedni za druge.

Trendovi su deo svakog posla, čiji razvoj zavisi od toga koliko prihvata novitete i konstantno se usavršava. Pitali smo Jovanu koliko je u bjuti svetu važno pratiti novitete.

- Trendovi se stalno menjaju, kako u drugim industrijama tako i u našoj. Moramo u svakom trenutku biti u korak sa svetskim trendovima. Pravimo određenu selekciju, šta su prolazni trendovi, a šta je ono sto bi naši klijenti prepoznali i želeli. Najvažnija je stalna edukacija, seminari, radionice i razna druga usavršavanja koje imaju naši zaposleni i iznad svega veštinu dobre komunikacije sa klijentom.

Koliko je ženama odlazak u salon više od samog ulepšavanja, koliko je to vreme za sebe neophodno svakoj ženi?

- Dolazak u salon je vreme koje svaka žena odvoji samo za sebe, gde se potpuno relaksira i odmori sva svoja čula, gde je tim stručnjaka usmeren na nju, njeno raspoloženje i zahteve.

Šta za vas predstavlja odlazak u salon lepote?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako lako našminkati spuštene kapke: Lakim koracima do savršene šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota