• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džej Lo pokazala šta je školski primer šik, urbanog stila: Mini-suknja i bombastične čizme

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženifer Lopez je oduvek bila odana sopstvenom, autentičnom pečatu kad govorimo o modi, ne podleže trendovima, ali ume da iznese apsolutno svaki stil

  • 0
Jennifer Lopez, Dženifer Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Otkad se pojavila na šoubiz sceni, Dženifer Lopez privlači pažnju, kako svojim izgledom, nastupima, glumom, ljubavnim životom, tako i smislom za modu.

Iako je na početku karijere bila kritikovana, ostala je odana sopstvenom stilu, ne podležući trenutnim modnim dešavanjima, te često imamo priliku da je vidimo u raznim odevnim kombinacijama - potpuno suprotnih karaktera.

Ume da šokira ekstravagantnom pojavom na crvenom tepihu, a zatim se sutradan pojavi elegantna poput neke prve dame, da bismo je prekosutra "videli" u oversized, opuštenim stvarima. Jednostavno rečeno - Dženifer Lopez je i kao i svaka druga žena, ona nosi ono što joj se nosi, umesto da podleže pritisku koji Holivud nameće.

A ovih dana, moramo priznati, blista.

Losanđeleski paparaci je prate u stopu, te su je snimili pred ulazom u restoran, gde ju je čekao muž Ben Aflek. Holivudska zvezda na sebi je imala braon komplet - jaknu i mini-suknju koje je uparila sa bombastičnim čizmama nešto tamnije nijanse i velikom torbom iste boje kao i odevna kombinacija.

Zalizana balerina-punđica i braon naočare davale su celom izgledu devojačku notu.

Poznato je da su joj braon i bež omiljene boje, što nije iznenađujuće, jer savršeno komplementiraju njenom tenu, boji kose i očiju, ali kad je vidimo u takvom izdanju tokom jesenje sezone, to deluje toliko kompaktno i, naprosto, savršeno.

A kako se vama dopada ovo modno izdanje popularne dive? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Svi su šokirani kako njeno lice izgleda, ne koristi botoks, ali ima savet: Džej Lo bez trunke šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota