• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

3 saveta za duže trepavice: Bez mnogo truda imaćete pogled koji osvaja sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbitnije je da budete istrajni u ovom procesu

  • 1
Trepavice, oko, oči, šminka, devojka lepota Foto: Shutterstock

Ono što prvo primetimo kod neke osobe su oči. Ne kaže se džabe da su one ogledalo duše, pa se dame često trude ih istaknu što više.

Jedan od načina jeste i produženje trepavica, pa se neretko odlučimo da idemo na razne tretmane kako bi one bile guste i duže. Međutim, njihov izgled možete poboljšati i u kućnoj radinosti uz samo nekoliko saveta.

1. Koristite bebi puder

Odličan način da "lažirate" gušće i duže trepavice je korišćenje pudera za bebe. I ako ovaj proizvod nije u vašem kupatilu, možda je vreme da ga kupite, a ne brinite jer i nije skup.

Prvo nanesite sloj maskare kao i obično, pa četkicu umočite u prah pudera. Prođite potom njom duž trepavica i nanesite još jedan sloj maskare, piše "Society 19".

2. Upotrebite domaći serum

Još jedan odličan način da dobijete duže i punije trepavice je da koristite domaći serum. Uzmite iste količine devičanskog kokosovog ulja, ulja vitamina E i ricinusovog ulja. Pomešajte ih u tegli i nanesite na trepavice pre nego što odete u krevet. Vremenom ćete videti lepe promene na svojim trepavicama.

3. Nanesite prajmer

Baš kao što koristite prajmer za lice, postoji prajmer za trepavice. Prajmeri ​​manje-više stvaraju osnovni premaz za koji se maskara drži. Pošto već postoji sloj proizvoda na trepavicama, kada se maskara nanese, ona se nagomilava i stvara iluziju dužih trepavica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Rođena je bez ruku, a kako izvlači ajlajner i stavlja veštačke trepavice nogom je da staneš i gledaš

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Za

    11. oktobar 2023. | 06:32

    Prvi savet znam vec 40 godina,moze da se nanese i neka svetla senka,malo rumenila sa cetkicom pre nanosenja maskare, Za 2 i 3 ne garantujem da crte imati jos uvek trepavice na ocima

    Podelite komentar