• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Urednica skandinavskog "Voga" za venčanje je odabrala korset-haljinu i neodoljive "miu miu" baletanke

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pored para belih "miu miu" baletanki, za koje se odlučila da bi mogla da pleše celu noć, mlada je dodala sasvim malo detalja svojoj haljini iz snova. Odlučila se za čvrstu i zalizanu nisku punđu i jednu narukvicu nalik gumici za kosu

  • 0
Allyson Shiffman Foto: Vanessa Tryde

Alison Šifman, urednica štampe u "Vogue Scandinavia", i njen verenik Adam, advokat, razmenili su zavete u palati Van der Notska, odmah iza ugla njihovog stana u Stokholmu. Iako palata spolja nije tako neobična i ekstravagantna, unutra je prostor delovao i više nego šarmantno i dostojno velikog dana srećnog para.

S obzirom na posao u modnom magazinu, razumljivo je bilo da će Alison dosta da se potrudi oko venčanice i to angažujući dizajnera. Na pamet joj je palo samo jedno ime - Dilara Findikoglu, tursko-britanska dizajnerka, čije su se kreacije našle u ormarima Zendaje, Margo Robi i Kardi Bi. Alison je posebno primetila način na koji Dilara pridaje pažnju detaljima i kako slavi žensko telo, piše "Vogue".

Dilara je pristala da napravi haljinu po meri spram nevestine zamisli. Kada je skica stigla, jasno je bilo da će se sve zasnivati na korsetu sa crnim detaljima u vidu mašnica. Pored senzualnog gornjeg dela, ženstvenost je bila naglašena i velikim šlicem i volanima na suknji. Ženstvenost, elegancija i romantika su tri reči koje opisuju korset-venčanicu. Dizajn korset-haljine služi da naglasi nevestine obline, bez obzira na njen stas. One su odličan izbor i za veliko i malo poprsje, veliki ili mali struk.

Uprkos neudobnom izgledu, ovaj stil je jedna od udobnijih haljina koje mlada može da nosi na dan venčanja. Steznik se može podesiti za potporu koja odgovara nevesti da se sve vreme kreće i pleše bez ograničenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Allyson Shiffman (@shiffmane)

Pored para belih "miu miu" baletanki, za koje se odlučila da bi mogla da pleše celu noć, mlada je dodala sasvim malo detalja svojoj haljini iz snova. Odlučila se za čvrstu i zalizanu nisku punđu i jednu narukvicu nalik gumici za kosu.

"Miu Miu" baletanke postale su hit u uličnom stilu i među slavnim ličnostima otkako su se pojavile na modnoj pisti u martu 2022. Za razliku od verzija na koje smo navikle i koje više pristaju starijim damama, "miu miu" baletanke su oličenje "balettcore" estetike i savršene su za eksperimentisanje stilovima. Na ulicama svetskih metropola viđamo ih u kombinaciji sa dugačkim čarapama, a za one dame koje bi volele da ih prisvoje, postoje i pristupačnije verzije u radnjama koje su zastupljene širom Srbije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mlada u prelepoj venčanici i svečani ručak na obali mora: Drugi dan svadbe Đokovića u Crnoj Gori

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota