• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolekcija namenjena poslovnoj ženi u svim sferama njenog života

Vreme čitanja: oko 1 min.

Delom se njena moć ogleda i u dobro skrojenom odelu, visokim štiklama i crvenom ružu za usne, a njen hod je potpomognut skrivenim plaštom superheroja, što je uživanje za oči svakog posmatrača

  • 0
Helena Scrittore Foto: Djordje Tomić

Na modnoj reviji brenda "Helena Skritore" (Helena Scrittore) održanoj na Belom dvoru, predstavljena je nova kolekcija „Bossy“, namenjena poslovnoj ženi u svim njenim sferama života, pa smo pored izuzetnih poslovnih autfita, mogli da vidimo elegantne hanjine, ali i venčanice.

Inspiraciju za novu kolekciju dizajnerka Jelena Buha pronašla je u poslovnoj dami koja uspešno manevriše svim sferama i koja pored izuzetnih poslovnih rezultata uspeva da bude i dobra majka i drobra supruga, ali i najbolji prijatelj.

Delom se njena moć ogleda i u dobro skrojenom odelu, visokim štiklama i crvenom ružu za usne, a njen hod je potpomognut skrivenim plaštom superheroja, što je uživanje za oči svakog posmatrača.

Ono što je jako značajno a privuklo je pažnju i veliko interesovanje za ovaj događaj, jeste to što je upravo ovaj brend podržao inicijativu globalne organizacije Dress for Success, pod nazivom Act4Women i u sklopu samog dešavanja podelio 10 paketa podrške preduzetnicama čije se poslovanje nalazi u ranoj fazi. Samim tim se Jelena Buha odvažila da i ime svoje nove kolekcije označi u duhu jedne jake, sigurne, snažne i odvažne žene – “BOSSY”.

Koliko je značajna ova inicijativa pokrenuta upravo od preduzetnica pokazalo je i prisustvo mnogih velikih privrednika, ali i predstavnika diplomatije.

Uz predivan glas naše Lene Kovačević koja je doprinela čaroliji ove fenomenalne večeri, uživale su i mnoge poznate ličnosti na našoj javnoj sceni.

Ceo projekat čiji je inicijator upravo naš domaći brend "Helena Scrittore", koji svoj razvojni put krči i van naših granica, podržan je i od strane Ministarstva za privredu, Privredne komore Srbije, Poverenice za zaštitu ravnopravnosti, Evropske mreže preduzetništva, opštine Stari grad.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dimitrovska na promociji nove kolekcije FW23 "Elisabetta Franchi": Jedan komad izdvaja kao omiljeni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota