• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Elsa Hosk danas puni 35 godina, a mi vam prenosimo njena najatraktivnija modna izdanja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Elsa je karijeru profesionalne košarkašice zamenila za modeling i, čini se, nije pogrešila

  • 0
Kanski festival 2023 Foto:Tanjug/AP

Devojka prodornih plavih očiju, porculanskog tena i plave kose, jednostavno rečeno "živa barbika", poreklom iz Švedske, osvojila je srca širom planete kad je postala "Viktorijin anđeo". U pitanju je, naravno, Elsa Hosk.

Iako je svoje tinejdžerske dane provela igrajući profesionalno košarku, njen otac imao je drugačije planove za nju, te ju je upravo on prijavio za prvu audiciju. Elsa je kasnije navela da ju je život profesionalnog sportiste pripremio za striktan režim koji je nametnut svim supermodelima.

Godine 2021. ostvarila se kao majka, a opšte je poznato da je veliki filantrop; posebno se bori protiv trgovine ljudima, prenosi "Wikipedia". 

Danas proslavljava 35 rođendan.

Hajde da se prisetimo nekih od njenih najatraktivnijih izdanja koja su privukla pažnju celog sveta.

1. Crveno, da sluti na radost

Elsa Hosk Foto: Shutterstock

Raskošnu crvenu toaletu od tila uparila je sa satenskim salonkama na vezivanje, a vrat joj je krasila dijamantska ogrlica. Crveni ruž i elegantna punđa dodatno su naglašavali ovu glamuroznu kombinaciju koja je kreacija Ermana Scervina, a manekenka ju je ponela 2018. godine na festivalu u Kanu.

2. Moderna barbika

Filmski festival u Kanu, Kanski festival Foto: Tanjug/AP

Možemo reći da je Elsa bila "ispred vremena" kad je nosila toaletu u boji koja je postala apsolutni hit pre par meseci, zahvaljujući filmu "Barbie".

Ružičastu široku haljinu, sa velelepnim šlepom, pratile su rukavice u istoj boji, a naglašavali su je dijamanti. Elsa ju je ponela na premijeri filma "Elvis" u Kanu, 2022. godine.

3. 3-D haljina

Kanski festival 2023 Foto:Tanjug/AP

Definitivno jedno od najuzbudljivih izdanja svakako je 3-D korset-haljina u pastelnim nijansama kojom je Elsa zasenila Kan 2023. godine. Haljina je kreacija "Viktor & Rolf" brenda i kreirana je specijalno za nju.

4. Telo o kom svi pričaju

Elsa Hosk Foto: Shutterstock

Metalik-bronzani "sirena" komplet od dizajnerke Celie Kritharioti je definitivno ono što Elsi najviše ističe figuru. Atraktivni kukovi, trbušnjaci i struk - svi manekenkini atributi bili su u prvom planu na prestižnom događaju "British Fashion Awards", 2019. godine.

Ostatak manekenkih fotografija možete pogledati u našoj galeriji, a slobodno nam pišite koje izdanje vam se najviše dopada.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novinarka Telegrafa obukla kontroverznu kombinaciju Irine Šajk: Modni pogodak ili promašaj?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota