• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

En Hatavej promenila dve autentične toalete za jedno veče: "Nadmetanje" denima i crvene

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je modni kameleon

  • 0
Anne Hathaway, En Hatavej Foto: Dimitrios Kambouris/Getty images/Profimedia, Tanjug/AP/Evan Agostini

Holivudska diva En Hatavej poznata je po svom neospornom glumačkom talentu, zbog kojeg je veoma cenjena među kolegama, lepoti koja očarava gledaoce širom planete kad je gledaju na velikom platnu, britkom jeziku i ekstravagantnom smislu za modu.

Hatavej je svojevremeno izjavila "kako je zahvalna generaciji Z jer ju je naučila da je u redu eksperimentisati sa garderobom". Što ona, čini se, i radi.

Na dodeli prestižnih nagrada u Njujorku, na događaju CFDA Fashion Awards 2023, gde se okupila holivudska elita, pojavila se i zasenila sve prisutne. En nije štedela na kreativnosti, te je tako promenila dve toalete za jedno veče.

Prvo se pojavila u denim kompletu sastavljenom iz iz dva dela, tako da je ličio na haljinu; tamnoplavi top i svetloplava denim suknja čiji je dizajn podsećao na nebo. Safir oko vrata posebno je "upadao u oči", što zbog svoje veličine, što zbog lepote.

I taman kad smo mislili da ne može bolje, En se pojavila u providnoj crvenoj sirena-haljini i razuverila nas. Crni detalji i izvezene ruže davali su ovoj toaleti elegantnu notu, te uprkos providnosti materijala, nije delovala vulgarno.

A koje od ova dva izdanja se vama više sviđa? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: En Hatavej javno govori o temi bolnoj za mnoge žene

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota