• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton izgledala je svečano kada se pojavila na dirljivoj službi: Kamila i ona bliže nego ikad

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt je oblikovala svoju šik kosu u punđu koju je nosila sa strane, tako da je izvirivala ispod velikog "filip trejsi" šešira sa somotskim ukrasima

  • 0
Dan sećanja Prvi svetski rat Remembrance day Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa, Kejt Midlton izgledala je svečano kada se pojavila na dirljivoj službi u znak sećanja na vojnike koji su poginuli u Prvom svetskom ratu. Kejt je zadržala ozbiljan izraz lica za tu priliku i obukla se u potpuno crnu odeću dok je stigla na Nedeljnu službu sećanja.

Na reveru svog "alekander mekvin" kaputa, Kejt se opredelila za tri crvena maka kako bi odala počast svima koji su izgubili živote u sukobima boreći se za svoju zemlju.

Nosila je i srebrni broš, koji je dobila kada je početkom ove godine postala glavni komodor Vazdušne vojne flote.

Kejt je oblikovala svoju šik kosu u punđu koju je nosila sa strane, tako da je izvirivala ispod velikog "filip trejsi" šešira sa somotskim ukrasima.

Princeza od Velsa je prvi put nosila ovaj kaput za Službu sećanja 2019. i debitovala je sa šeširom za svoj prvi Božić u Sandringemu 2006. godine.

Na početku službe, dvominutna tišina održana je širom Ujedinjenog Kraljevstva u 11 sati.

Kraljica Kamila, koja je takođe odala počast palim borcima obučena u crni kaput, imala je detalje poput Kejt. I ona se odlučila za veliki šešir, sa perjem u njenom slučaju, kao i za cvet maka na reveru. Ispod kaputa je "ušuškala" raskošne bisere.

Nacija je pomnno pratila Službu i nije im promakao momenat gde princeza i kraljica jedna drugoj upućuju osmehe, što upućuje na to da se međusobno i te kako poštuju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Žene iznenadile svojim izborom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota