• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka koja je tetovirala ime momka na čelu otkrila da je tetovaža lažna: Ima, kaže, i pravi razlog za to

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle svega, nije dobila komentare kakvim se nadala

  • 1

Devojka koja je nedavno "poljuljala" internet snimkom u kom tetovira ime svog momka nasred čela, konačno je otkrila zašto je zapravo to uradila.

Prvi video koji je objavila nakon pokazivanja samog procesa tetoviranja takođe je postao viralan, jer u njemu navodi da je to "čin ljubavi i da tako pokazujete nekome da vam je zaista stalo i da ga volite".

Međutim, nije mnogo prošlo od njenih izjava do momenta kada su počeli da se oglašavaju tatu-majstori i navode nekoliko razloga zašto je tetovaža lažna, te i da je to sve samo ne dobra poruka mladima i "naivnima". Rekli su da, ako ovo smatra šalom, mora razumeti da će neki zaista poverovati u to što govori i možda učiniti isto.

Sada, skoro mesec dana kasnije, oglasila se Ana Stankovski i navela koji je pravi razlog zbog kog je objavila taj video.

- Kajem se zbog svoje tetovaže. Ali ne ove, na kojoj piše "Kevin", ona je lažna - počela je Ana, dok je jednom vlažnom maramicom obrisala veliko ime na njenom čelu.

@anastanskovsky I regret my tattoo 😔 #facetattoo #tattoo ♬ original sound - Ana Stanskovsky

- Imam poruku mladim ljudima i svim ljudima koji žele da budu prekriveni tetovažama. Želim da svi znaju da žalim zbog svojih tetovaža i da ćete možda zažaliti zbog svojih kada ostarite. Svoje telo sam skoro u potpunosti prekrila tetovažama, a ovo sam učinila kako bih vam ukazala na to, da za svaku planiranu tetovažu razmislite dvaput - rekla je ona.

Ipak, komentari nisu bili kakvim se nadala.  Ljudi su opisali ovaj pokušaj širenja dobre poruke kao "bespotreban".

Većina smatra da je osmislila razlog da opravda "napade" mnogih influensera, poznavaoce tetovaža i tatu-majstora.

Kako se vama čini ova poruka, koju šalje ova 27-godišnjakinja?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tattoo majstor Katarina Zlatić otkriva nam šta sve nosi njena zanimljiva uloga u svetu tetovaža

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Lena

    15. novembar 2023. | 13:25

    Mnogo je mladih devojaka koje urade tetovaže, pa se posle kaju. Moja komšinica je uradila i više od nje, pa posle potrošila duplo više da ih na 'nanoklinici' ukloni. A čemu sve to? Da se razumemo, nisam apsolutno protiv tetovaža. Neka mala, na mestu koje ne vide svi, to mi je skroz okej. Ali ovo je stvarno previše. Kevina neću ni da komentarišem, dobro je, pa je lažnjak, ali ideja... strašno!

    Podelite komentar