• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumice koje prkose tretmanima podmlađivanja: Graciozno starenje holivudskih diva

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svojim primerom pokazuju da je starenje prirodni proces u životu

  • 1
Meril Strip, Kameron Dijaz, Sigurni Viver, Meryl Streep, Sigourney Weaver, Cameron Diaz Foto: 20thCentFox Collection / Everett, Michael TRAN / AFP / Profimedia, Tanjug/AP

Poznate dame kako kod nas tako i u Holivudu često pribegavaju tretmanima za ulepšavanje, a ponekad u tome u preteraju. Ipak, postoje i one dame koje prkose tim trendovima, piše "Bright side", a u nastavku pogledajte ko sve čuva svoju svaku boru.

Šeron Stoun

Sharon Stone, Šeron Stoun Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šeron Stoun sa gracioznošću prihvata prirodno starenje, postajući simbol lepote i samopouzdanja. Njeno prirodno putovanje je primer samoprihvatanja, inspirišući druge da prihvate protok vremena. Kroz svaku fazu života ona zrači elegancijom i harizmom, dokazujući da prava lepota prevazilazi starost i da je odraz unutrašnje vitalnosti.

Džulija Roberts

Džulija Roberts Julia Roberts Foto: Tanjug/AP

Ova glumica personifikuje bezvremensku lepotu dok se graciozno kreće kroz proces starenja. Prepoznatljivim osmehom i iskrenim šarmom, ona redefiniše društvene standarde, pokazujući da su samopouzdanje i karakter pravi izvori privlačnosti. Njena evolucija služi kao svedočanstvo prihvatanja sazrevanja sa autentičnošću.

Meril Strip

Meryl Streep Meril Strip Foto: Profimedia/Marion Curtis/StarPix for Columbia Pictures/Shutterstock Editorial

Graciozno starenje Meril Strip samo je poboljšalo njenu bezvremensku lepotu. Svakom godinom njena pojavljivanja zrače dubinom koju samo iskustvo može doneti.

Ona prihvata svoju autentičnost i istinsku lepotu.

Džudi Denč

Džudi Denč foto: printscreen/Instagram/britishvogue

Džudi Denč je bezvremenska ikona čija su lepota i gracioznost evoluirali. Njeno glumačko umeće postaje sve izvanrednije, otkrivajući dubinu koju samo životno iskustvo može da ponudi.

Sigorni Viver

Sigourney Weaver Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok prihvata protok vremena, Sigorni Viver, čija se karijera proteže decenijama, ostaje svetionik snage i lepote. Njene uloge odišu mudrošću i moći, dokazujući da je starenje umetnost koju treba savladati, svedok njene gracioznosti i talenta.

Dajana Kiton

Dajana Kiton Foto: Tanjug/AP

Ova glumica pristupa starenju prepoznatljivom individualnošću. Otvorena je u vezi sa odlukom da izbegne operaciju, prihvata promene koje dolaze vremenom. Njena autentičnost pokazuje holivudsku normu, dokazujući da samopouzdanje i stil prevazilaze starost.

Kameron Dijaz

Kameron Dijaz Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kameron je dokazala da ju je majčinstvo u 49. godini zaista podmladilo. Od 2014. godine se bori protiv aktivno društvenih normi lepote dajući tako prioritet autentičnosti i prihvatajući prirodni tok starenja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Lara

    18. novembar 2023. | 12:31

    Starenje jeste prirodan proces, i nema ništa loše u njemu. Ipak, ove glumice su karakterne i ozbiljne, i prkose podmlađivanju jer će za njih uvek biti posla. One koje nisu njihovog kalibra, idu na sve moguće tretmane na "nanoklinici" i ne dozvoljavaju sebi da ostare, jer znaju da će odmah biti manje uloga. To zaista jeste tako. A pogledajte ove divne dame. Džudi Denč je blizu 90-te, ali, lepa žena je lepa žena, o glumi i da ne govorimo. Dejm Džudi Denč je bez premca.

    Podelite komentar