• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija Milošević u stilu "koledž devojke": Moćni spoj braon i crne, a kačket je "šlag na torti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Atraktivna plavuša je po zanimanju modni dizajner, a njena linija se pokazala ultrauspešnom, te nije iznenađujuće što Sofija zna kako da uklopi odevne komade i u privatnom životu

  • 0

Sofija Milošević, srpska "barbie" devojka, iz godine u godinu sve više radi na sebi, kako u privatnom, tako i u poslovnom segmentu života.

Njena modna linija "sofimilo" je apsolutni hit među devojkama, a iako je bazirana na glamuru i šljokicama, Sofija je u privatnom životu više okrenuta kežual stilu oblačenja.

Često ističe da se najudobnije oseća u trenerci, a ovaj put uspela je da spoji kombinaciju koja deluje udobno, ali urbano i kul.

Klasične crne helanke uparila je sa "prada" bomber jaknom u svetlobraon nijansi, a kontrast je napravila skupocenom "bottega" tamnobraon torbom i "chanel" kačketom u istoj nijansi - koji je u jednom momentu nosila "naopačke" i time pojačala retro-koledž esenciju autfita.

Bele patike i čarape navučene visoko iznad zgloba su karakterističan potez sportista, te je Sofija ovim modnim izborom pokazala savršen primer sportske elegancije.

A kako se vama dopada ova kombinacija? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sofija Milošević o "Barbi" filmu: Šta barbi lutka znači devojčicama?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota