• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda serije "Euforija" važi za maherku šminke, ali zapravo ne voli da se gleda u ogledalu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je naučila da je manje-više

  • 0
Aleksa Demi Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Svet mode i lepote često ide ruku pod ruku sa slavom, pri čemu su mnoge poznate ličnosti strastveni ljubitelji nege i kozmetike, a neki čak ulažu i u sopstvene linije lepote. Mlada zvezda u usponu, poznata po svom glam izgledu i impresivnim veštinama šminkanja, Aleksa Demi je privukla pažnju celog sveta svojom ulogom Medi u fenomenu "Euforija".

Njen kultni izgled postao je viralan nakon objavljivanja prve sezone, čime je Demi i njen skup veština vezanih za lepotu i stil podignut do zvezdanih visina.

Dok fanovi željno iščekaju treću sezonu serije, hajde da pogledamo šta su Aleksini saveti za negu kože.

Zdrava koža, pre svega

Glumica čvrsto veruje u ključnu važnost nege kože. Tokom videa "Vogue Beauty Secrets" , ona je sprovela gledaoce kroz tutorijal korak po korak o tome kako postići klasični glam izgled devedesetih.

Međutim, pre nego što je počela da nanosi bilo koji oblik proizvoda za šminkanje, pokazala je gledaocima svoju rutinu pre šminkanja, istovremeno naglašavajući koliko je ovaj korak važan za nju.

- Volim da koristim malo hidratantnog spreja za lice. Opsednuta sam organskim proizvodima napravljenim od povrća, voća i botaničkih biljaka. Volim sve što je prirodno - govorila je.

Aleksa je tokom karantina postala malo previše investirana u negu kože te je kupila kućni aparat za paru, valjke za lice, masažere i maske od mehuarste gline, ali danas veruje u jednostavnost.

- Ne mislim da treba da prodate "ruku i nogu" kako biste kupili dobar serum za lice. Ključ dobre kože je u jednostavnoj rutini, kompleksna nega zapravo može da ima obrnuti efekat - istakla je.

Trik zlata vredan

Demijeva je istakla kako je "bejking" proces važan samo za deo oko očiju, iako je ovo jedino područje gde ga šminkeri ne primenjuju (posebno sa pojavom 'clean look-a' koji je u potpunosti izbacio 'bejking' tehniku). Ali, Aleksa ističe da nanošenjem korektora i pudera u prahu na oči pre senke, sprečava istu da "spada" i razmazuje se.

Demijeva je odrasla sa majkom šminkerkom, te njene veštine nisu iznenađujuće, ali ona ipak veruje u "ono iznutra".

- Prestanite da se gledate u ogledalu non-stop, ako to radite, naravno da ćete pronaći nešto što nije u redu. Fokusirajte se na druge stvari - zaključila je, a prenosi "Thethings".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako lako našminkati spuštene kapke: Lakim koracima do savršene šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota