• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džulija Roberts: "Znam da reskiram karijeru, ali starim dostojanstveno i u miru"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica se na crvenom tepihu pojavila obučena u "guči" od glave do pete, a zbog dva poteza delovala je mnogo mlađe

  • 0
Julia Roberts Foto: Tanjug/AP

Džulija Roberts je uspela da ostavi trag u vremenu - važila je najlepšu, najtalentovaniju i najplaćeniju glumicu na svetu; ređala je filmske hitove, osvajala nagrade, a potom se ostvarila u ulozi majke, koju od svih, kako navodi, "najviše ceni".

Njeno ime prepoznatljivo je širom planete, a ako je verovati izjavama hrabrih glumica, poput Šeron Stoun, "Holivud ne prašta starenje" - stoga nije iznenađujuće što se mnoge dame odlučuju na razne poteze, manje i više ekstremne, kako bi zadržale svoju mladolikost.

Džulija, čini se, prirodno stari i vešto se služi neinvanzivnim tehnikama kako bi delovala približno isto kao i kad je počinjala karijeru, a izgleda da je glumici dobro poznat efekat pastelnih boja i dobro ošišanih šiški - koje čine da osoba izgleda mnogo mlađe.

- Starim sa dostojanstvom i u miru. Znam da reskiram svoju karijeru jer ne radim fejslifting ili botoks. Ako ne žele da mi daju ulogu jer izgledam staro, to je u redu - izjavila je svojevremeno.

Za premijeru svog novog filma "Leave the World Behind", prošetala je crvenim tepihom u Londonu obučena od glave do pete u marku "guči", noseći svetloroze strukiranu sako-haljinu ispod koje se nazirao šorts u istoj nijansi.

No, ono što je najviše privuklo pažnju, pored sjajno iznijansirane svetlosmeđe kose i Džulijine nove frizure koja nalikuje onoj koju je Sindi Kraford proslavila ranih devedesetih, jesu "guči" baletanke neobičnog dizajna, sa srebrnim resama, koje su sjajno isticale njene vitke noge i komplementirale "chopard" dijamantsku ogrlicu na vratu.

I pored kreativnosti i očiglednog truda, "osmeh od milion dolara" i iskra u očima su i dalje njeni najveći atributi.

A kako se vama čini ova odevna kombinacija? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I moda ume da govori: Lepeza je nekada imala "tajni jezik"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota