• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Kalinić sa Naomi Kembel dominirala u belom: Dugačak šlic je modni zadatak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bela haljina sa jako dubokim šlicem koji otkriva celu nogu će ipak bolje stajati nekome ko je poradio na svom tenu, u suprotnom haljina vas može "pojesti"

  • 0

Tamara Kalinić je 2024. godinu dočekala u Dubaiju, u društvu omiljenih ljudi, okružena ljubavlju, kako je i sama napisala.

Ovih dana njen "Instagram" preplavljuju fotografije u modnim plažnim izdanjima, pa ako vas more čeka tek na leto, imate vremena da nabavite po koju maksi haljinu - za izležavanje na plaži, sedenje u baru ili za večeru kraj obale. Končane, providne, sa dugačkim rukavima, izazovnim leđima - sve će to biti opcije o kojima je  za sada rano da produbljujemo.

Novogodišnji stajling se ne da nužno opisati kao letnji, ali svakako se bolje uklapa uz preplanuli ten. Bela haljina sa jako dubokim šlicem koji otkriva celu nogu će ipak bolje stajati nekome ko je poradio na svom tenu, u suprotnom haljina vas može "pojesti".

Tamara je znala šta radi kada je izabrala još jedan "bridal" model brenda "Michelle Mason", vrlo fokusiranog na jednostavnu formu sa senzualnim zaokretom. Da Tamara favorizuje ovakve izglede znamo još kada smo je videli u satenskoj haljini šampanj-boje sa potpisom Ričarda Kvina.

I njena drugarica, čuvena Naomi Kembel se odlučila za belu dugačku haljinu indijskog dizajnera Gaurava Gupte. Nabori, origami, skulpturalna forma, miks tradicionalnog i inovativnog su pored supermodela oduševili i Bijonse, koja je njegove komade nosila čak tri puta za vreme svoje turneje.

Tamara se odlučila za "nude" cipele i sve je ostalo u minimalističkom tonu - šminka, nakit, frizura. Svečano, glamurozno, izgleda kao da u to nije uloženo puno truda, a opet je primetnije od gomile štrasa koji je ponovo dominirao u novogodišnjoj noći.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota