• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lindzi Lohan više nije Kejdi, sada je kul mama: U glamuroznoj izdanju se pojavila na premijeri "Mean Girls"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Originalni film se pojavio pre 20 godina, a nova verzija je mjuzikl

  • 0
Lindzi Lohan Lindsay Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini

Ako je sudeći po izgledu Lindzi Lohan sa premijere rimejka filma "Mean Girls" ona je zaista postigla novu estetiku i nikako ne želi da referencira na razdoblje od pre 20 godina.

Ružičasta je "ostala kod kuće", sada je sve zaista u sofisticiranosti, svežoj i aktuelnoj pojavi.

Njeni talasi su samo naizgled neobavezni, jer iza njih stoji ozbiljan trud bjuti tima koji tvrdi da je ovim postignuta "bezvremenska elegancija sa dozom mekoće".

Ssvojim modnim odabirom odaje utisak nenametljivosti. Želela je da novim koleginicama da prostora da zasijaju, da im pruži podršku jer ona uvek znači kada dolazi od originalne postavke, ali i da se drži po strani i pokaže da odavno nije Kejdi iz "Opasnih devojaka", da je sada "kul mama". Glumica se porodila u julu ove godine, a na pitanje novinara je odgovorila da se zaista nada da će je dete smatrati "kul mamom", što je referenca na novi i stari film.

Glumica je nosila crnu haljinu dugih rukava francuskog dizajnera Alekandra Vautijera koja je imala izrez ukrašen srebrnim kristalima. Haljina ima blagi prorez koji otkriva Lohanine crne štikle sa kaišićem. Torbica i nakit pratili su srebrne dodatke na haljini.

Njen ten je gotovo proziran, ali zahvaljujući vatrenoj boji kose crna haljina je nije "progutala" i učinila da izgleda ispijeno, već je postignut maksimalni elegantni estetski užitak.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Premijera predstave "Mama" u Ateljeu 212

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota