• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Penelope Kruz i Natali Portman u kontrastnim bojama na crvenom tepihu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haljine istakle najbolje na glumicama

  • 0
Natali Portman i Penelope Kruz Foto-kolaž: Tanjug/AP

Ako je sudeći po izgledu glumice Penelope Kruz na dodeli nagrada Guvernera, "svadbena" moda će biti sve zastupljenija na crvenom tepihu 2024. godine.

Bela "šanel" balska haljina ima izvezen korset sa bretelama i kaišem od tvida. Na samom stezniku su linije zlatnih dugmadi, a sivi, bež i beli štras su osnova gornjeg dela.

Suknja u tri nivoa je svilenkasta i slojevita, a ipak stvara dramatičnu siluetu peščanog sata.

Kruz je pustila da fantastičan dizajn bude u centru pažnje, a izgled je upotpunila dijamantskim minđušama i prstenom od belog zlata optočenim malim dijamantima.

Za glam utisak, nosila je suptilnu bordo senku za oči koja se slagala sa njenim manikirom, mat-roze usne i isfenirani paž.

Poslednji veliki crveni tepih "Šanelove" ambasadorke bio je u decembru, kada je nosila još jednu zapanjujuću haljinu francuske modne kuće na premijeri filma "Ferari".

Sva u crnom, sa zavodljivim stavom, nasuprot Kruz pojavila se Natali Portman. Iako je samo dan pre toga servirala izgled za pamćenje na dodeli Zlatnih globusa. Ova kombinacija poslužila je kao svojevrstan odgovor na priče koje kruže o njenom razvodu i suprugovom neverstvu.

Natali Portman stavila je akcenat na dekolte u crnoj haljini koja prati figuru.

Zvezda "Crnog labuda" izgledala je nikako drugačije nego senzacionalno u svojoj haljini bez rukava sa zlatnim lancem prebačenim preko ramena. Struk je istakao pojas od velura, dok ostatak haljine ima svilenkasti odsjaj.

Za šminku je koristila jarkocrveni ruž, crnu olovku za oči, zbog čega su joj se istakle oči boje lešnika i crvenkasti odsjaj kose.

Njena šminka pristajala je njenim sveže manikiranim noktima, ali nije skrenula pažnju sa toga da na prstu nema burme. Portman je tokom vikenda viđena bez venčanog prstena na dodeli Zlatnih globusa i na oba događaja je došla sama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević predstavio svoju novu kolekciju: Ko je Diva, a ko Superstar?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota