• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Influenserkina rutina u 5 koraka za mladalački izgled: Nikada nije kasno naučiti šta odgovara vašoj koži

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uporedila je svoje fotke od pre nekoliko godina i razlika je jasna

  • 0
Nega kože Foto: Pexels

Bjuti influenserka tvrdi da njena rutina u pet koraka ne uključuje botoks ili filere, već se oslanja na hidratantne fine teksture, retinol, hidratantne serume, kremu za sunčanje i dvostruko čišćenje noću.

U svom "TikTok" videu, koji je dobio 2,1 miliona pregleda otkako je objavljen u novembru, Meknamara prolazi kroz svoj režim nege dok pokazuje fotografiju iz svojih 20-ih da bi istakla razliku u izgledu kože.

Ona pokazuje svoju fotografiju i govori da tada nije znala ni kako da pravilno skine šminku što je dalje uzrokovalo to da je imala bubuljice i tamne fleke oko linije kose.

Devojka je sa godinama spoznala kako treba da izgleda njena pravilna nega i šta će njenoj koži najbolje odgovarati.

Zapravo sve počiva na dvostrukom čišćenju pred spavanje na bazi ulja i flanelnim peškirom da biste uklonili šminku, što će sprečiti iskakanje bubuljica.

Zatim kreću mazalice. Hidratantne kreme sa finom teksturom sprečavaju linije dehidracije i daju vam zdrav sjaj iznutra.

Ona kaže da nije loše kod kuće imati parni aparat ili da sami naparujete lice kako biste otvorili pore za bolje čišćenje i omogućili bolji ulazak proizvoda.

@bambidoesbeauty The 4 things I did to age my skin backwards and glow it up - just skincare no botox or filler! #skintok #skincare #skintransformation #thingsiwishiknewsooner #skincareroutine #skincaretips #skincare101 #antiagingskincare #antiaging #wrinkles #wrinklesbegone #finelines #retinol #spf #glowup #glowupchallenge #skincarehacks #agingbackwards #skincareadvice #nobotox #nofiller ♬ original sound - Bambi Does Beauty

Koristite retinol. Ova devojka je počela da ga primenjuje u kasnim 20-im da bi smanjila fine linije i mitesere, pa čak i poboljšala teksturu kože.

Koristite kremu za sunčanje svakodnevno.

- Prestala sam da kupujem najjeftinije sa kraja rafova za lice i telo i sada koristim one formulisane samo za kožu lica. Ako imate suvu kožu poput mene, gledajte na to kao na još jedan sloj vlage da bi vaša koža izgledala živahnije - kaže influenserka.

Rekla je za "Elle UK" da nije ušla u proces nege kože sve dok nije napunila 26 godina.

- Možete započeti režim u bilo kom uzrastu. Radi se samo o tome da budete svesni da je vaša koža vaš najveći organ i da joj je potrebna nega. Kako starite, možete početi da se fokusirate na specifične probleme kože - kaže ona.

Njen najnoviji savet dolazi usred tvrdnji da generacija Zed stari brže od milenijalaca, zahvaljujući filerima, botoksima i sve lakšoj dostupnosti raznih metoda o kojima se ne raspituju dovoljno.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jedan odlazak u solarijum može biti koban: Odgovori dr Aleksandre na bitna pitanja o koži

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota